Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Παράτησαν τραυματία στο γκαράζ!

❱❱ Η απίστευτη περιπέτεια Αγγλου τουρίστα Παξούς Δυσφήμηση για τη χώρα μας, την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και την ακτοπλοΐα μας αποτελεί η περιπέτεια ενός Βρετανού που τραυματίστηκε στους Παξούς και μέχρι να φτάσει σε νοσοκομείο υπέστη τα πάνδεινα.

Ο Αγγλος, με κάταγμα στον μηρό, έζησε μια οδύσσεια, από Παξούς προς Ηγουμενίτσα, καθώς δεν επετράπη στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας του νησιού να μπει στο πλοίο χωρίς εισιτήριο. Το ασθενοφόρο έμεινε στο λιμάνι των Παξών και ο τραυματίας, που μπήκε τελικά στο πλοίο χωρίς συνοδεία γιατρού, ταξίδεψε στο γκαράζ, με τον φίλο του που τον συνόδευε να απαθανατίζει την απαράδεκτη εικόνα για να έχει να λέει τι τράβηξαν!

Διακοπές

Το πρωτοφανές περιστατικό που καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη. Ο Αγγλος τουρίστας, που βρισκόταν για διακοπές με τον φίλο του στους Παξούς, χτύπησε με μηχανάκι. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όμως, επειδή δεν λειτουργούσε το ακτινολογικό, όπως επισημαίνει η ΠΟΕΔΗΝ, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας έδωσε εντολή για διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με το ασθενοφόρο του Κ.Υ που είναι 20ετίας. «Το πλήρωμα του καραβιού δεν δέχθηκε να ταξιδεύσει δωρεάν το ασθενοφόρο και ο ασθενής παρέμεινε στο γκαράζ με τον φίλο του» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Στην Ηγουμενίτσα επιστρατεύτηκε ασθενοφόρο της Πυροσβεστικής που συνεργάζεται με το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΠΓΝ Ιωαννίνων.
«Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το ΕΚΑΒ δεν πληρώνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια ούτε διόδια και στα έκτακτα περιστατικά γίνονται αεροδιακομιδές. Φανταστείτε να διακομίζεται ασθενής με έμφραγμα και το ασθενοφόρο να περιμένει στην ουρά για να πληρώσει διόδια» τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς, ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ασθενοφόρο του Κ.Υ. και όχι του ΕΚΑΒ και συμπλήρωσε: «Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των εφοπλιστικών εταιριών με απόφασή τους δίνουν το ελεύθερο στις ναυτιλιακές εταιρίες να αποφασίζουν εάν θα πληρώσει το ΕΚΑΒ εισιτήριο ή όχι. Ομως είναι πραγματικά ντροπή να συμπεριφέρονται έτσι στους ασθενείς»!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....