Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Πατέρας σε κατάσταση αμόκ πήγε να κάψει ζωντανή την κόρη του

Την έσπασε στο ξύλο, τη μαχαίρωσε και έπειτα έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους

❱❱ Πατέρας γρονθοκόπησε και μαχαίρωσε τη 18χρονη κόρη του
❱❱ Μετά έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να την κάψει ζωντανή ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε χθες, πίσω από την πυρκαγιά σε διαμέρισμα της Πετρούπολης. Σε κατάσταση αμόκ ένας 55χρονος πατέρας, με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την κόρη του, προκαλώντας της κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τη μαχαίρωσε στον λαιμό και στα χέρια και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, προκειμένου να την κάψει ζωντανή.

Το περιστατικό, που προκαλεί ανατριχίλα, εκτυλίχθηκε στην οδό Κύπρου, σε διαμέρισμα 2ου ορόφου που ανήκει στην οικογένεια του 55χρονου Γιώργου Κ., ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια έντονα ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Γύρω στις 10 το πρωί οι γείτονες του 55χρονου, ο οποίος κατοικεί στο διαμέρισμα με τη 18χρονη κόρη του Ειρήνη, άκουσαν τα ουρλιαχτά του κοριτσιού και έντονο καβγά μεταξύ πατέρα και κόρης. Ξαφνικά οι περίοικοι είδαν να βγαίνουν από το διαμέρισμα πυκνοί μαύροι καπνοί. Γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο οι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Δεν είχε σφυγμό

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και έτσι αναγκάστηκαν να τη σπάσουν με τσεκούρια. Οταν έσβησαν τη φωτιά, αντίκρισαν τη 18χρονη Ειρήνη πεσμένη στον διάδρομο του διαμερίσματος, μέσα στα αίματα, έχοντας υποστεί ελαφρά εγκαύματα, ενώ δεν είχε σφυγμό. Ο πατέρας βρέθηκε επίσης αναίσθητος, από τις αναθυμιάσεις, έχοντας και αυτός ελαφρά εγκαύματα.

f2 6

Η 18χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν δύο προσπάθειες ανάνηψης, καταφέρνοντας να επαναφέρουν την καρδιακή λειτουργία της. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα έφερε τραύματα από χτυπήματα στο πρόσωπο και το μάτι, είχε υποστεί μάλιστα κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των χτυπημάτων καθώς και τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στα χέρια.

Οι γιατροί ενημέρωσαν την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, η οποία ανέλαβε την έρευνα. Από την πρώτη αυτοψία αστυνομικών και πυροσβεστών στο διαμέρισμα τα ευρήματα και οι εκτιμήσεις τους πραγματικά συγκλονίζουν. Ο ψυχικά διαταραγμένος πατέρας τσακώθηκε για άγνωστους λόγους με την κόρη του και, αφού τη γρονθοκόπησε άγρια, στη συνέχεια άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τη χτυπά.

wr6yΔολοφονική μανία

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο διάδρομο του διαμερίσματος, προφανώς διότι η κοπέλα προσπάθησε να φύγει από το σπίτι ώστε να γλιτώσει από τη δολοφονική μανία του πατέρα της. Ομως αυτός είχε προλάβει να κλειδώσει την πόρτα, αφού, όπως φαίνεται, είχε άλλα σχέδια.

Μόλις η 18χρονη έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε αιμόφυρτη στον διάδρομο του διαμερίσματος, ο 55χρονος έκαψε λάδι στην κουζίνα, το έριξε στο πάτωμα και άρχισε να βάζει φωτιές προκειμένου να καούν και οι δύο ζωντανοί.

—-

«Ακούγαμε φωνές και τσακωμούς μέσα από το σπίτι» 

Στο πόδι σηκώθηκε η γειτονιά από τις φωνές, τα ουρλιαχτά και τις απειλές που ακούστηκαν από το διαμέρισμα της οδού Κύπρου, μέσα στο οποίο ο 55χρονος πατέρας γρονθοκοπούσε άγρια και μαχαίρωνε τη 18χρονη κόρη του μέχρι που εκείνη σωριάστηκε στο πάτωμα.

«Ακούγαμε τις φωνές πριν από τη φωτιά. Ενας άνδρας ακούστηκε να λέει “θα βάλω φωτιά να σας κάψω”. Λίγο αργότερα είδα να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Η Πυροσβεστική έφτασε γρήγορα και έβγαλε και τους δύο έξω. Είδα και τον πατέρα και την κόρη να τους βάζουν στα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ» περιέγραψε στην «Espresso» αυτόπτης μάρτυρας, που διαμένει λίγα μέτρα πιο πέρα από το ιδιόκτητο σπίτι της οικογένειας.

Καβγάδες

«Εμεινα έκπληκτη όταν έμαθα πως τη μαχαίρωσε ο πατέρας της και μετά προσπάθησε να βάλει φωτιά. Ευτυχώς η Πυροσβεστική έσβησε πολύ γρήγορα τη φωτιά και τους έσωσε» πρόσθεσε σοκαρισμένη η γειτόνισσα. Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στην «Espresso» γείτονες, υπήρχαν αρκετά προβλήματα στην οικογένεια και από το σπίτι τους ακούγονταν συχνά έντονοι καβγάδες.

«Δεν τους έβλεπα συχνά. Δεν ξέρω καν τα ονόματά τους. Ακούγαμε φωνές και τσακωμούς από το σπίτι. Πρέπει να είχαν αρκετές διαφορές, αλλά δεν μάθαμε ποτέ την αιτία που έγιναν όλα αυτά» είπε χαρακτηριστικά γειτόνισσα.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

offer


{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...