«Χαμένοι» στον κόλπο!

❱❱ Οι μισοί άνδρες δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν (σε σχέδιο που τους δόθηκε) το πιο ποθητό σημείο του γυναικείου σώματος «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα» θα μπορούσαν κάλλιστα να αναφωνήσουν οι άνδρες που κλήθηκαν να εντοπίσουν με ακρίβεια το πιο ποθητό σημείο του γυναικείου σώματος κατά τη διάρκεια έρευνας. Η… επιχείρηση αποδείχτηκε δυσκολότερη και από την κατάκτηση του Διαστήματος, καθώς οι μισοί από αυτούς δεν ήξεραν καν πού πέφτει ο κόλπος της γυναίκας.

Στην έρευνα που πραγματοποίησε η βρετανική μη κερδοσκοπική οργάνωση The Eve Appeal συμμετείχαν 1.000 άντρες, στους οποίους δόθηκε σχέδιο του γυναικείου σώματος με τα γεννητικά όργανα και τους ζητήθηκε να προσδιορίσουν τα μέρη από τα οποία αποτελείται. Οι 500 από αυτούς δεν κατάφεραν να εντοπίσουν ποιος ήταν ο κόλπος, μπερδεύοντάς τον με το εξωτερικό αιδοίο ή με τη μήτρα, τον τράχηλο, τη σάλπιγγα και τις ωοθήκες που βρίσκονται στο εσωτερικό. Για να το μάθουν, χρειάστηκε να τους εξηγήσουν οι ερευνητές ότι ο κόλπος είναι το πρώτο τμήμα στο εσωτερικό των γεννητικών οργάνων, το οποίο ακολουθεί το αιδοίο. Την ίδια ώρα οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας στους έξι άνδρες δεν γνώριζε τίποτα για τα γυναικολογικά προβλήματα.

Τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν με αφορμή το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας για την ευαισθητοποίηση γύρω από τους γυναικολογικούς καρκίνους. Οι υπεύθυνοι της οργάνωσης σημείωσαν ότι το γυναικείο σώμα παραμένει ταμπού για τους άνδρες, με αποτέλεσμα να μη θέλουν να συζητήσουν με τις συντρόφους τους για πιθανά γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γεγονός που δεν βοηθά στην επίλυσή τους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ