Επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ του Χαμόγελου

Ανάσα ζωής έδωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού ο επιχειρηματίας, από τη Σαντορίνη, Δημήτρης Νικολούζος, ο οποίος προσέφερε το ποσό των 70.335 ευρώ προκειμένου να εξοφληθεί ο ΕΝΦΙΑ του φιλανθρωπικού οργανισμού. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος διαθέτει ξενοδοχεία στην Οία της Σαντορίνης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χαμόγελου Κώστα Γιαννόπουλο και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να καλύψει ο ίδιος το ποσό.

«Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κ. Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κ. Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή, αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και στις οικογένειές που στηρίζουμε» ανέφερε στη σελίδα του στο facebook το Χαμόγελο.

70.000 ευρώ

Οπως είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος, την πρόθεσή της να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ εκδήλωσε και η Ελληνικός Χρυσός, που έδωσε στον φιλανθρωπικό οργανισμό το πόσο των 70.000 ευρώ για να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών. Μέχρι και προ ολίγων ημερών ο κ. Γιαννόπουλος ήλπιζε σε πολιτική απόφαση που θα απαλλάσσει τον οργανισμό από την οφειλή του ΕΝΦΙΑ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ετσι, τη λύση έδωσε -και φέτος- ιδιώτης. Να σημειωθεί ότι πέρυσι τον φόρο ακινήτων πλήρωσε η μοναχοκόρη της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Κλέλια Χατζηιωάννου, η οποία προσέφερε το ποσό των 57.313 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ