Συγκίνηση για τη μάχη της μικρής Ευαγγελίας

Μια πανστρατιά αγάπης έχει ξεκινήσει από τα Χανιά, με την ελπίδα να υπάρξει ανθρωπιά από κάθε άκρη της χώρας για την οκτάχρονη Ευαγγελία

Μια πανστρατιά αγάπης έχει ξεκινήσει από τα Χανιά, με την ελπίδα να υπάρξει ανθρωπιά από κάθε άκρη της χώρας για την οκτάχρονη Ευαγγελία, η οποία έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε ειδική κλινική στο Λονδίνο για να δώσει την τελευταία μάχη που της απέμεινε με μια δύσκολη ασθένεια.

Η Ευαγγελία Στυλιανή διαγνώστηκε πριν από ενάμιση χρόνο με επιθηλιακό όγκο Wilms και ό,τι ήταν ιατρικώς δυνατόν να γίνει στην Ελλάδα έγινε. Οι γονείς της, αναζητώντας ακόμα μια ελπίδα, έμαθαν ότι σε κέντρο του Λονδίνου πειραματικές θεραπείες έχουν αποτέλεσμα.

Το κόστος όμως φτάνει τα 380.000 ευρώ και οι γονείς της, παρότι πούλησαν ό,τι είχαν και δεν είχαν, δεν έχουν συγκεντρώσει το ποσό και αποφάσισαν να κάνουν έκκληση για συμπαράσταση. Επιχειρήσεις στην Κρήτη, εκστρατείες στο facebook, ποδοσφαιρικοί αγώνες, ιδιώτες, όλοι συγκεντρώνουν χρήματα, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται και ο χρόνος λιγοστεύει.

Στοιχεία επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν:

Καστρινάκης Αλέκος, [email protected], τηλ.: 6999685448

ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (μητέρα της μικρής)

GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 / BIC: PIRBGRAA

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ