Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

«Με την Τζένιφερ χωρίσαμε φιλικά»

24/09/2018 - 13:57 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Υστερα από επτά μήνες «σιωπής», ο Τζάστιν Θερού μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιο από την ΑνιστονΗταν ο άμεσα εμπλεκόμενος, αλλά ο μόνος που δεν είχε λύσει τη σιωπή του για τον πολυσυζητημένο χωρισμό του από την Τζένιφερ Ανιστον. Υστερα από επτά μήνες αποχής από συνεντεύξεις, ο Τζάστιν Θερού μίλησε ανοιχτά στους «New York Times» για το διαζύγιό του από την ελληνικής καταγωγής σταρ χαρακτηρίζοντάς το «ήρεμο, πλην όμως σπαρακτικό». 

«Τα καλά νέα είναι ότι ήταν πιθανόν -κι επιλέγω πολύ προσεκτικά τις λέξεις μου- ο πιο ήρεμος χωρισμός, υπό την έννοια ότι δεν υπάρχει εχθρότητα» είπε ο 47χρονος ηθοποιός, επιβεβαιώνοντας ότι επρόκειτο για απόφαση που πάρθηκε από κοινού.

«Κανένας δεν κατέληξε νεκρός, κανένας δεν θέλει το κακό του άλλου. Είναι φιλικός. Είναι βαρετό αυτό, όμως σεβόμασταν αρκετά ο ένας τον άλλο ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα μπορούσε. Είναι σπαρακτικό μόνο υπό την έννοια ότι η φιλία μας δεν θα είναι η ίδια, σε καθημερινή βάση. Ομως, η φιλία μεταβάλλεται, αλλάζει, επομένως γι’ αυτό το κομμάτι είμαστε και οι δυο περήφανοι» πρόσθεσε.

Ο Θερού και η Ανιστον αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015, ενώ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους από κοινού τον Φεβρουάριο. Η Ανιστον έλυσε πρώτη τη σιωπή της αναφορικά με το διαζύγιό τους πριν από λίγο καιρό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από αυτή την απόφαση μπορεί να κρυβόταν κάποιο πρόβλημα γονιμότητας.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.