Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αρπάχτηκαν on air Τσιμτσιλή και Βερύκιος

18/10/2018 - 13:35 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

❱❱ Xαμός στο «Happy Day» του Αlpha με τον Παπανώτα σε ρόλο δικηγόρουΤο «Happy Day στον Alpha» έγινε… american bar, όπως θα έλεγε και ο αλησμόνητος Διονύσης Παπαγιαννόπουλος. Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του σταθμού Δήμος Βερύκιος αντάλλαξαν βαριές κουβέντες on air χθες το πρωί. Η τηλεοπτική παρέα συζητούσε σχετικά με την επίθεση που σημειώθηκε στο Α.Τ. Ομονοίας, όταν οι τόνοι στο πάνελ ανέβηκαν επικίνδυνα. 

Η διαφωνία που είχαν ο Δήμος και η Σταματίνα σχετικά με τον τρόπο που αντέδρασαν οι αστυνομικοί στο Α.Τ την ώρα της επίθεσης κατέληξε σε έντονη λογομαχία και η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου, ενώ στον καβγά παρενέβη και ο Δημήτρης Παπανώτας.

Έξαλλη

Τη στιγμή που ο τελευταίος επιχείρησε να απαντήσει για λογαριασμό του Βερύκιου σε ερώτηση της παρουσιάστριας, εκείνη έγινε έξαλλη και στράφηκε προς τον συνεργάτη της ρωτώντας τον: «Εσύ τι είσαι, ο Δήμος και απαντάς; Εχεις αναλάβει δικηγόρος του Δήμου;». Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε τότε ακόμη περισσότερο, με τον αντιπρόεδρο του Alpha να λέει με αυστηρότητα στην οικοδέσποινα της εκπομπής: «Μάζεψε τη γλώσσα σου»! Η Σταματίνα, φανερά εκνευρισμένη, ανταπάντησε λέγοντας: «Δεν κατάλαβα! Δεν μου αρέσει αυτό το ύφος! Αυτό το ύφος σε άλλους, όχι σε μένα! Εγώ δεν σου μιλάω έτσι». Τότε ο Παπανώτας προσπάθησε να παρέμβει εκ νέου, αναγκάζοντας την παρουσιάστρια να του επαναλάβει σε έντονο ύφος: «Δημήτρη, δεν χρειαζόμαστε δικηγόρο, να ‘σαι καλά»!