ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Σπαλιάρα

SHOWBIZ
Η «Espresso» κάνει dislike!

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Γιάννη Σπαλιάρα

❱❱ «Εχω κλάψει δυο τρεις φορές για γυναίκα κι έχω βιώσει επώδυνους χωρισμούς. Ε, ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας!»...

... εξομολογήθηκε ο «Mr. 4.000» στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha.

Κύριε Σπαλιάρα, αυτά μας τα έχουν πει κι άλλοι. Πολλοί άλλοι, ορισμένοι απ' αυτούς δε και τραγουδιστά... Μας τα έχουν πει ο Χρήστος Κυριαζής («Εχω κλάψει για πολλές γυναίκες, έχω κλάψει») αλλά και ο Στέλιος Καζαντζίδης («Κι όμως, κυρία μου, κι οι άντρες κλαίνε») και μάλιστα έκαναν και οι δύο τεράστια επιτυχία!

Αλλά επειδή εσείς είστε ιδιάζουσα περίπτωση έχουμε να σας τονίσουμε τα εξής: Ευτυχώς που δεν είστε και τόσο ευαίσθητος και κλάψατε μόνο δυο τρεις φορές για γυναίκα κι όχι 4.000! Διότι σε αυτή την περίπτωση θα είχε γίνει η Αθήνα... Βενετία. Θα θέλαμε βάρκες και γόνδολες για να κυκλοφορήσουμε και η ΕΜΥ θα εξέδιδε έκτακτο δελτίο σε κάθε χωρισμό σας για πλημμύρες και νεροποντές!

«Ε, ναι, κλαίει και ο Γιάννης Σπαλιάρας», κύριε Γιάννη Σπαλιάρα, γιατί το δάκρυ είναι φυσική λειτουργία του οργανισμού και των ματιών. Ωραίος είστε και λάτρης των γυναικών -όπως έχετε παραδεχτεί κατά καιρούς σε συνεντεύξεις σας-, δεν είστε ρομπότ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ