Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Αγνώριστος ο Μιχάλης Αεράκης – Δείτε τον παπά του «Σασμού» φαντάρο

15/11/2023 - 10:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Μιχάλης Αεράκης είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του έχοντας κάνει σπουδαίες συνεργασίες στο θέατρο ενώ αγαπήθηκε αμέσως από τον κόσμο στη σειρά «Σασμός».

Ο καταξιωμένος ηθοποιός αναπόλησε τα χρόνια του στρατού και δημοσίευσε φωτογραφίες από τότε που ήταν φαντάρος και πόζαρε με τον φίλο του, Βαγγέλη όπως έγραψε. Στις φωτογραφίες είναι ο αριστερά νεαρός καθώς δύσκολα αναγνωρίζεται με κοντά μαλλιά και χωρίς γένια.

Όταν ήταν 6 ετών ο πατέρας του έφυγε από την Κρήτη και πήγε μετανάστης στη Γερμανία. Ο παππούς του ήταν παπάς και έχει πάρει το όνομά του. Έφυγε από τη γενέτειρα του, τα Ανώγεια στα 11 του χρόνια και πήγε στο Ηράκλειο.

Από 12 ετών πωλούσε λαχεία στους δρόμους του Ηρακλείου. Μεγαλώνοντας πήγε στην Αθήνα. Στα 25 του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο τον Σπύρο Αεράκη που παντρεύτηκε το 2017 με τη Σοφία Ρεξάκη. Είναι οπαδός της ΑΕΚ. Του αρέσει να παίζει τάβλι. Είναι φιλόζωος και έχει έναν σκύλο που έχει βρει στον δρόμο.