Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Οδυσσέας Σταμούλης: Αυτά είναι τα αποτέλεσμα της αυτοψίας στο σημείο που πνίγηκε ο 11χρονος γιος του

01/12/2023 - 11:18 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Λίγους μήνες μετά τον πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της αυτοψίας.

Ο Γιάννης Μαρακάκης δικηγόρος της μητέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα αποτελέσματα της αυτοψίας που έγινε στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, η προανάκριση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί το σχέδιο της πραγματογνωμοσύνης από τον πραγματογνώμονα της οικογένειας.

Όπως σημειώνει ο κύριος Μαρακάκης, υπάρχουν κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα, όπως το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σημαδούρα είναι τριπλάσια σε όγκο από τις υπόλοιπες, καθώς και το ότι δεν υπήρχε καμία ενημέρωση των λουόμενων ή των κατοίκων σχετικά με τη χρησιμότητά τους.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πρόσφατα ζήτησε: «Η εργασία μου είναι να παίζω σε παραστάσεις, έτσι βιοπορίζομαι 40 συναπτά έτη, δεν ξεκίνησα τώρα.

Φυσικά και η εργασία που έχω την ευλογία και τη τύχη να κάνω είναι και η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Σας εκλιπαρώ να με αφήσετε ήσυχο. Σεβαστείτε το πένθος μου».