Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ο Μόργκαν Φρίμαν έκανε γενέθλια στους Παξούς με τους «Μaestro»

11/06/2025 - 08:38 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Με τη φράση «Μαρία, ετοιμάσου. Το καλοκαίρι ήρθε και έχουμε καλεσμένους στο νησί», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοινώνει την παρουσία του Μόργκαν Φρίμαν στους Παξούς.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρία Καβογιάννη και Μόργκαν Φρίμαν

Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός έχει επισκεφθεί και παλαιότερα το νησί του Ιονίου. Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τους συντελεστές της σειράς «Maestro in Blue», η οποία κατά κύριο λόγο γυρίζεται εκεί. Μάλιστα, την 1η Ιουνίου ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του και σύμφωνα με πληροφορίες τα γιόρτασε μαζί τους.

Στο παρελθόν ο διάσημος ηθοποιός είχε σχολιάσει τη σειρά που υπογράφει και σκηνοθετεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η οποία προβάλλεται από το Netflix και το Mega: «Αν δεν είχατε την ευχαρίστηση να παρακολουθήσετε το “Maestro in Blue”, χάνετε πραγματικά κάτι ξεχωριστό.

Με φόντο τους Παξούς που κόβουν την ανάσα -ένα μικρό ελληνικό νησί που είναι κοντά στην καρδιά μου- αυτή η σειρά είναι ένα αριστούργημα. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας, φίλοι μου. Η τρίτη και τελευταία σεζόν φτάνει στο Netflix στις 28 Δεκεμβρίου.

Μην το χάσετε» είχε γράψει, ενθουσιάζοντας τους πρωταγωνιστές της σειράς που τον ευχαρίστησαν απαντώντας με σχόλια στην ανάρτησή του.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.