Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με στεναχώρησε το σχόλιό του»

SHOWBIZ

Γιώργος Λιάγκας για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Με στεναχώρησε το σχόλιό του»

21/04/2026 - 16:44 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου και μέσα από το «Το Πρωινό» έκανε τη δική του ξεκάθαρη τοποθέτηση. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασάλος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», σχολίασε την αλλαγή στην εμφάνιση του Λιάγκα —συγκεκριμένα το μούσι που άφησε. Το σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο.

«Με στεναχώρησε», δήλωσε ο παρουσιαστής, αποκαλύπτοντας πως η αναφορά ότι μοιάζει «σαν μπεκρής» δεν του άρεσε καθόλου. Ήταν ένα σχόλιο που, όπως είπε, τον ενόχλησε προσωπικά.

Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο εκεί. Ο Λιάγκας έκανε έναν σαφή διαχωρισμό: παραδέχτηκε πως ο Βασάλος εκφράζεται με χιούμορ, σε αντίθεση —όπως τόνισε— με άλλους που κάνουν παρόμοια σχόλια αλλά «με κόμπλεξ», αφήνοντας αιχμές για πρόσωπα εντός της δικής του εκπομπής.

Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Βασάλου: