Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Θανάσης Αλευράς άνοιξε την καρδιά του για την παράσταση «Τζένη Τζένη», τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για τη φετινή Eurovision και τον Ακύλας. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τη στενή του φίλη και συνάδελφο, τονίζοντας: «Γιατί να μην ζει αυτό το κορίτσι (σ.σ.: η Ζέτα Μακρυπούλια) στην εποχή του Φίνου; Θα ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια πιστεύω, της ταιριάζει απόλυτα».

Αναφερόμενος στον Ακύλας και τη συμμετοχή του στη Eurovision, δήλωσε με ενθουσιασμό: «Ο Ακύλας μου αρέσει πάρα, πάρα, πάρα πολύ. Μου αρέσει το τραγούδι του, μου αρέσει ο ίδιος, μου αρέσει η ενέργειά του, μου αρέσει ο στίχος του. Μου αρέσει που είναι έτσι τρισδιάστατο το κομμάτι, δεν είναι μόνο η πλάκα που φαίνεται». Ωστόσο, ο Θανάσης Αλευράς εξέφρασε και τον προβληματισμό του για τον θεσμό φέτος, σημειώνοντας: «Δυστυχώς, φέτος έχω ξενερώσει λίγο με τον διαγωνισμό. Θα ‘θελα πολλές χώρες φέτος να πουν “τι γίνεται, ρε παιδιά;”».

Κλείνοντας, στάθηκε στην αντίθεση της πραγματικότητας με το θέαμα: «Δεν γίνεται τώρα να σφάζονται δίπλα και κάπως, κάτι δεν… κάτι χάνεται. Μακάρι να πάνε τα παιδιά, οι καλλιτέχνες, να δείξουν τη δουλειά τους και αυτό είναι το ζητούμενο εκεί».
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









