Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

«Καλό ταξίδι Μάρω. Ένα αλάνι ήσουν με χιούμορ, μπέσα κι αρχοντιά ψυχής»

15/07/2026 - 10:27 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Έλενα Ακρίτα αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού γράφοντας δυο λόγια στο facebook. «Καλό ταξίδι, Μάρω. Ήσουν πάντα παρούσα όταν σε χρειαζόμουν. Καθόμασταν με τον Γιώργο στη βεράντα σου, μάς φίλευες όλα τα καλά, κάπνιζες και το γέλιο σου ακουγόταν στις πέρα γειτονιές.

Σε εκνεύριζε το «κυρία» που σου είχαν κολλήσει. Είχες δίκιο. Ένα αλάνι ήσουν. Ένα αλάνι με χιούμορ, μπέσα κι αρχοντιά ψυχής. Θα μού λείψεις.  Να τα πείτε με το «Συλβακι» σου όταν ανταμώσετε», έγραψε. Η Μάρω Κοντού πέθανε σε ηλικία 92 χρόνων μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Οι μεγάλοι έρωτες της Μάρως Κοντού: Οι δύο γάμοι, η προδοσία και ο τελευταίος έρωτας στα 67

Στο νοσοκομείο η Μάρω Κοντού

Η αγαπημένη ηθοποιός τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», έπειτα από σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Το προηγούμενο διάστημα η Μάρω Κοντού είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα, ενώ είχε περάσει και από την καρδιολογική και την πνευμονολογική κλινική. Στις 16 Ιουνίου η ηθοποιός νοσηλευόταν στο «Αττικόν» με σοβαρό πνευμονολογικό πρόβλημα, ενώ στη συνέχεια είχε γίνει γνωστό ότι έλαβε εξιτήριο μετά από 15 ημέρες νοσηλείας.