Με ένα συγκινητικό βίντεο από τα παρασκήνια της «Γης της Ελιάς» αποχαιρέτησε ο Ανδρέας Γεωργίου τη Μάρω Κοντού, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.
Η σπουδαία ηθοποιός είχε συμμετάσχει στη σειρά του Mega, την οποία σκηνοθέτησε ο Ανδρέας Γεωργίου, ενσαρκώνοντας τη μητέρα της Άντζελας Γκερέκου. Στο βίντεο που μοιράστηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης στα social media, οι δυο τους εμφανίζονται χαμογελαστοί δίπλα-δίπλα, στέλνοντας φιλιά στην κάμερα.
Ο Ανδρέας Γεωργίου θέλησε να αποχαιρετήσει τη Μάρω Κοντού με θερμά λόγια, χαρακτηρίζοντάς τη «λεβέντισσα» και αναφέροντας πως η συνεργασία μαζί της τού άφησε σημαντικά μαθήματα ζωής και επαγγελματισμού.
«Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου. Τα έκανες όλα όπως ήθελες, Μπράβο σου Μάρω Κοντού. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Άφησες πολλά μαθήματα πίσω σου για όλους εμάς. Σε αγαπώ πολύ», έγραψε στην ανάρτησή του, εκφράζοντας την αγάπη και τον θαυμασμό του για τη μεγάλη ηθοποιό.
View this post on Instagram









