Ο Χρήστος Γιάνναρης υπήρξε πέρα από ταλαντούχος ηθοποιός, μεγάλος ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης κυρίως από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως και τα τέλη της δεκαετίας του 2000, όταν πρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες σειρές και και συνεχίζει να είναι ένας ωραίος άντρας.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός πήγε να κάνει τις βουτιές του και πόσταρε φωτογραφία του με μαγιό και όπως θα δείτε είναι αρκετά γυμνασμένος. Έδειχνε να απολαμβάνει τη θάλασσα, φορώντας κόκκινο μαγιό, με τη φυσική του κατάσταση να τραβά τα βλέμματα.

Η ανάρτηση προκάλεσε θετικά σχόλια από φίλους και ακολούθους, οι οποίοι στάθηκαν τόσο στο ειδυλλιακό τοπίο όσο και στη γυμνασμένη του εμφάνιση. Είναι ορκισμένος εργένης και σε συνέντευξή του είχε ρωτηθεί αν ήθελε παιδιά με εκείνον να έχει δηλώσει: «Τυχερά είναι αυτά. Δεν ξέρω, δεν έτυχε. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω μικρός παιδιά, γιατί έρχομαι και από μία οικογένεια που με έκαναν πάρα πολύ μικρό.
Δηλαδή η μητέρα μου ήταν 13 στα 14 όταν με γέννησε και ο πατέρας μου ήταν 19 χρονών παιδί. Θα ήθελα κι εγώ όπως οι γονείς μου να κάνω νέος παιδιά. Δεν τα κατάφερα, δεν έτυχε. Φταίω; Δεν ξέρω. Όταν με γέννησε η μάνα μου έπαιζε με εμένα και τις κούκλες.
Θυσίασε την εφηβεία της, τα παιδικά της χρόνια. Δεν έζησε όπως θα έπρεπε να ζήσει ως παιδί, αλλά νομίζω ότι σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς, το ότι έχει ένα γιο που είναι φίλος μαζί της. Εγώ είμαι υπεύθυνος για το ότι δεν έκανα ακόμα παιδιά. Ίσως είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει στη ζωή μου».








