Για λίγες ημέρες άφησαν πίσω τους τη Μαδρίτη ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη, προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ελλάδα.
Μετά την οικογενειακή τους εξόρμηση στην Κέρκυρα, επόμενος προορισμός τους ήταν η Σαντορίνη. Το ζευγάρι επέλεξε το εντυπωσιακό νησί των Κυκλάδων για στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Το φιλί με θέα την Καλντέρα
Ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του ένα ρομαντικό στιγμιότυπο από το ταξίδι τους.
Στην εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram, ο ίδιος και η Όλγα Πηλιάκη ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί μέσα στην πισίνα. Πίσω τους απλώνεται η Καλντέρα και το γαλάζιο του Αιγαίου, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό σκηνικό.

Η οικογενειακή ζωή στη Μαδρίτη
Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μανώλη και τη Μαλένα.
Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στη Μαδρίτη, θέλοντας να στηρίξουν τις αθλητικές φιλοδοξίες των παιδιών τους. Ο Μανώλης έχει ενταχθεί στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Χετάφε, ενώ με το ίδιο άθλημα επιθυμεί να ασχοληθεί και η Μαλένα.









