Η Μύκονος απέκτησε ακόμη έναν διάσημο επισκέπτη. Αυτή τη φορά, στο Νησί των Ανέμων βρέθηκε η Νικόλ Κίντμαν, η οποία επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα κινηματογραφικά πλατό.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε το Nammos στην Ψαρρού μαζί με τη Ζόε Σαλντάνα, φίλους και συνεργάτες, με την άφιξή τους να προκαλεί αμέσως το ενδιαφέρον όσων βρίσκονταν στην παραλία.
Τα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live TV κατέγραψαν τη στιγμή της άφιξής τους, με αρκετούς επισκέπτες να αναγνωρίζουν αμέσως τις δύο σταρ του Χόλιγουντ.
Η κοινή τους παρουσία μόνο τυχαία δεν ήταν. Οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονται στη δημοφιλή σειρά «Lioness», η τρίτη σεζόν της οποίας έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες ημέρες στο Paramount+, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της.
Μάλιστα, λίγο πριν ταξιδέψουν στην Ελλάδα, η Ζόε Σαλντάνα είχε μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη Νικόλ Κίντμαν, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία τους απολαυστική τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.
Η Σαλντάνα γνωρίζει καλά τη Μύκονο, αφού την έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Για τη Νικόλ Κίντμαν, όμως, η εμφάνισή της στο κοσμοπολίτικο νησί αποτέλεσε μία από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις του φετινού καλοκαιριού.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









