Στη γυμναστική επέστρεψε δυναμικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο λίγο μετά το τέλος της προπόνησής της.
Η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά στον καθρέφτη με ένα ιδιαίτερα χαλαρό αθλητικό look, επιλέγοντας μαύρη φόρμα, αθλητικά παπούτσια και εφαρμοστό τοπ, ενώ εμφανίστηκε εντελώς άβαφη.

Με τα μαλλιά της φυσικά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η Σίσσυ Χρηστίδου απαθανάτισε τον εαυτό της μετά το γυμναστηριακό της session και καλωσόρισε παράλληλα τον Σεπτέμβριο, γράφοντας χαρακτηριστικά «September» στο story της.

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει ήδη μπει σε ρυθμούς νέας σεζόν, βάζοντας τη γυμναστική στο πρόγραμμά της και επιλέγοντας να μοιραστεί μία από τις πιο καθημερινές στιγμές της με τους followers της.
Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.









