Χοιρινό κοντοσούβλι από τον Απόστολο Ρουβά (video)

Ο σεφ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», Απόστολος Ρουβάς, έφτιαξε χοιρινό κοντοσούβλι, με τηγανιτές πατάτες.

Μεταξύ του κρέατος, ο Απόστολος τοποθέτησε φέτες ντομάτας και πιπεριάς, οι οποίες εκτός από άρωμα, μαλακώνουν το κρέας και του δίνουν εξαιρετική γεύση.

Μεγάλη σημασία στο εν λόγω πιάτο έχει η μαρινάρα του, η οποία πρέπει να μείνει 8 ώρες στο ψυγείο. Το πιάτο του σεφ ήταν εντυπωσιακό.

Δείτε τη συνταγή:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ