Σικελιάνικη σπαγγέτι με μακαρόνια ολικής άλεσης, καπνιστή μελιτζάνα, κατσικίσιο τυρί, σταφίδα και pangratato

Δείτε τη συνταγή

Ο Τζώρτζ  Παπακώστας φτιάχνει σικελιάνικη σπαγγέτι με μακαρόνια ολικής άλεσης, καπνιστή μελιτζάνα, κατσικίσιο τυρί, σταφίδα και pangratato.

Υλικά: 1 πακέτο σπαγγέτι Νο6 ολικής άλεσης, 4 μελιτζάνες, 3 αντζούγιες, 1 σκ. σκόρδο, 1κ.σ πελτέ, 1 κούπα τοματίνια κομμένα στη μέση, 4κ.σ σταφίδες, 250 γρ. κατσικίσιο τυρί (προαιρετικό), 4 φέτες χτεσινό ψωμί, 1 μάτσο μαϊντανό, 1 λεμόνι.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ