Πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι από τον Γιώργο Πορφύρη

Δείτε τη συνταγή

Πεΐνιρλί με χοιρινό και κασέρι έφτιαξε ο Γιώργος Πορφύρης στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not».

Υλικά για τη ζύμη: 500 γρ αλεύρι, 500 μλ νερό, 1 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.γ ζάχαρη και αλάτι.

Υλικά για τη γέμιση: 500 γρ χοιρινό κιμά χοντροκομμένο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 1 αυγό ολόκληρο και 300 γρ τυρί κασέρι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ