Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Η «κατάρα» του Ωνάση και ο εμφύλιος των «Μαζώ»

Σε… αποκλιμάκωση φαίνεται ότι βαίνει -τουλάχιστον προς το παρόν-...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 25 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να ξαναβρείτε την πνευματική σας ισορροπία και...

Νίκος Καραγιώργης στη θέση του Μπιμπίλα στο «τιμόνι» του ΣΕΗ

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, καθώς...

Απόψε στο Capelo η Πένυ Σκάρου θα γιορτάσει τα γενέθλιά της

Το live birthday party της Πένυς Σκάρου αποτελεί πλέον...

Vegan κέικ κακάο με γκανάζ φυστικοβούτυρο

Δείτε τη συνταγή

Η Γωγώ Δελογιάννη έφτιαξε vegan κέικ κακάο με γκανάζ φυστικοβούτυρο στην εκπομπή «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν».

Υλικά για το κέικ: 1 1/4 κούπα αλεύρι γ.ο.χ 1 κούπα ζάχαρη καρύδας, 1/3 κούπα κακάο, 1 κ.γ. μαγειρική σόδα, 1/2 κ.γ. αλάτι, 1 κούπα ζεστό νερό, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1/3 κούπα ηλιέλαιο, 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα ψιλοκομμένη, 1 κ.σ. λευκό ξύδι ή μηλόξυδο

Υλικά για τη γκανάζ: 250 γρ. φυτικό γάλα ή κρέμα, 250 γρ. σταγόνες κουβερτούρας, 150 γρ. φυστικοβούτυρο απαλό, 80 γρ. σιρόπι Αγαύης.




{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φάντασμα» η ερωτική φωλιά Λιάνη-Σπυρόπουλου

Σπασμένα τζάμια, σπασμένο λουκέτο στην εξώπορτα, η οποία είναι...

Διπλή «χυλόπιτα» της Τατιάνας στον ΑΝΤ1

Εδώ Τατιάνα, εκεί Τατιάνα, πού πάει τελικά η Στεφανίδου;...

Γιώργος Λιάγκας: Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες με το ζεύγος Κασσελάκη και Μακμπέθ

Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες θα περάσει το ζεύγος Κασσελάκη και...

Βαφτίσια για τον γιο της Καρλάκη με απόντα τον πατέρα

Και το όνομα αυτού, Ραφαήλ Μηνάς Καρλάκης! Στην όμορφη...

Γιώργος Μαζωνάκης: Σέρνει στα δικαστήρια την αδελφή του Βάσω!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στη showbiz και στα...

Στέλλα Μπεζαντάκου: 20 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της, ξαναχτυπά

Η Στέλλα Μπεζαντάκου τραγουδάει ξανά το «Μπλουζάκι» περίπου 20...