Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο Κοκλώνης στην «πόλη των βασιλιάδων»

❱❱ Ο «Mr Travel» ταξίδεψε με τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη στη Λίμα του Περού έχοντας παρέα-έκπληξη τον αδελφό του αθλητή ΓρηγόρηΗ… μαγική πυξίδα του «Mr Travel» έδειξε Περού! Ο Νίκος Κοκλώνης παρέα με τον παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη ταξίδεψε στην πρωτεύουσα Λίμα, γνωστή και ως «πόλη των βασιλιάδων». Και ενώ ξεκίνησαν δύο, στη συνέχεια έγιναν τρεις, αφού ο κοσμοπολίτης παρουσιαστής και λάτρης των εκπλήξεων παρουσίασε ένα πρόσωπο-έκπληξη στον καλεσμένο του, που δεν ήταν άλλο από τον Γρηγόρη, τον αδελφό του αθλητή.

Η περιήγηση στη μυστηριώδη μητρόπολη άρχισε με μια βουτιά που κόβει την ανάσα! Ο τολμηρός παρουσιαστής και τα αδέλφια Σεΐτη όρμηξαν στο κενό με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Από τα βράχια πάνω από τον Ειρηνικό βρέθηκαν στην αριστοκρατική γειτονιά Miraflores και το Capo Verde, που σχεδόν πάντα είναι καλυμμένα με ομίχλη.

Η βόλτα στο πάρκο Κένεντι και το πάρκο της Αγάπης ήταν μοναδική, με το διάσημο γλυπτό El Beso να στέκει αγέρωχο! Η πυραμίδα Huaca Pucllana αλλά και το Μουσείο Larco με τα περίτεχνα χρυσά αντικείμενα, τις νεκρικές μάσκες και την πλούσια συλλογή ερωτικών κεραμικών Κάμα Σούτρα από τον πολιτισμό των Μότσε γοήτευσαν τους επισκέπτες!

Εισβάλλοντας στnν καθημερινότητα των Περουβιανών, ο πολύπειρος Νίκος Κοκλώνης οργάνωσε ένα food challenge για τους φίλους του, κατά τη διάρκεια του οποίου ο σεφ και πρέσβης της περουβιανής γαστρονομίας Flavio Solórzano τους μύησε στην παρασκευή του πιάτου σεβίτσε!

Κι αφού όλα πήγαν καλά, ακολούθησαν ευχές στη Γέφυρα των Στεναγμών στο Μπαράνκο και μια εντυπωσιακή βόλτα στο μεγαλύτερο σύμπλεγμα σιντριβανιών στον κόσμο, το Park of the Reserve.

f3 5

Τη στιγμή που ο «Mr Travel» και οι καλεσμένοι του επιβιβάστηκαν στην πτήση για την ιστορική πρωτεύουσα των Ινκα, το Κούσκο, μεταφέρθηκαν στον χωροχρόνο! Η προσγείωση στις Ανδεις, σε ύψος 3.390 μέτρων, ήταν μεγάλη πρόκληση! Κι εκεί, στη βάση του ουρανού, η ατσάλινη θέληση των Ινκα μπλέχτηκε με την ιστορία ζωής του Μιχάλη Σεΐτη!

Παραδοσιακές φορεσιές

Στην πλατεία των Οπλων κυρίες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές και μικρά αλπακά στα χέρια φωτογραφήθηκαν με τους Ελληνες celebrities travelers για λίγα νομίσματα! Εντυπωσιακός και ο καθεδρικός ναός της πόλης, χτισμένος πάνω στον Ναό του Ηλιου με τα μικρά πλακόστρωτα στενά και τους δρόμους από την εποχή των Ινκα. Η παρέα έφτασε στο Pisco Museum και κατόπιν συμμετείχε στη Γιορτή του Ηλιου, όπου έμαθε τα μυστικά του Pisco, του τοπικού ποτού! Η εκπομπή θα προβληθεί απόψε στις 20.00 από το Open.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...