Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

«Finito» οι εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη

❱❱ Τις έκοψε το ΕΣΡ για το μπάχαλο με τους «νικητές» των διαγωνισμώνΑπόφαση-κόλαφος από το ΕΣΡ για τον Μένιο Φουρθιώτη, που διακόπτει οριστικά τις εκπομπές του, «Αποκαλυπτικά Live», «Αποκαλυπτικά Live Night Show» και «Μένιος Live»!

Οπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια, οι συγκεκριμένες παραγωγές του Epsilon θα σταματήσουν να προβάλλονται, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, ο παρουσιαστής τους «μετέδωσε τηλεοπτικούς διαγωνισμούς που μπορούσαν να παραπλανήσουν το τηλεοπτικό κοινό», ενώ επίσης «παραβίασε την υποχρέωση σεβασμού της αξιοπρέπειας των τηλεθεατών και των συμμετεχόντων στις διαγωνιστικές εκπομπές προσώπων εκ προθέσεως», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση που πήρε η Ολομέλεια του ΕΣΡ, που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, προσκομίστηκε κατάλογος συνολικά 749 φερόμενων νικητών, με μόνο στοιχείο ταυτοποίησης αυτών το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, από το οποίο φέρεται ότι έγινε η τηλεφωνική κλήση υψηλής χρέωσης – να εστάλη το μήνυμα υψηλής χρέωσης, με το οποίο κάθε φερόμενος ως νικητής υποτίθεται ότι κέρδισε το υποτιθέμενο κατά περίπτωση έπαθλο. Πέραν μόνο δύο εξαιρέσεων, δεν προσκομίστηκε κανένα στοιχείο που να πιστοποιεί την καταβολή των επάθλων στους φερόμενους ως νικητές, όπως αναφέρεται στην απόφαση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου.

Επιπλέον, από τον αναλυτικό πίνακα κλήσεων που πήραν στα χέρια τους προκύπτει ότι η μεγάλη πλειονότητα των κινητών τηλεφώνων των φερόμενων ως νικητών έχει συνεχόμενους ή σχεδόν συνεχόμενους τηλεφωνικούς αριθμούς. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις φέρεται ότι έχουν κληρωθεί εντός της ίδιας ακριβώς εκπομπής πρόσωπα των οποίων τα κινητά τηλέφωνα διαφοροποιούνται κατά το τελευταίο και μόνο ψηφίο τους. Υπάρχει εξάλλου και μία περίπτωση όπου το ίδιο ακριβώς κινητό τηλέφωνο φέρεται ότι έχει κερδίσει σε κοντινές ημερομηνίες περισσότερες φορές, με διαφορετικό μάλιστα κάθε φορά κάτοχο.

Προσφερόμενο έπαθλο

Επίσης, από τον έλεγχο με τις καταχωρίσεις τηλεφώνων σε εξαψήφιο τηλεφωνικό κατάλογο προέκυψε ότι για όλα ανεξαιρέτως τα κινητά που ευρίσκονται στη λίστα του υπάρχει αντίθεση μεταξύ του πραγματικού τους κατόχου και εκείνου που έχει δηλωθεί ως νικητής του προσφερόμενου επάθλου.

Ειδικότερα, το σύνολο σχεδόν των ως άνω κινητών τηλεφώνων ανήκει σε αλλοδαπά φυσικά πρόσωπα, με χαρακτηριστικό μάλιστα ότι καθένα από τα πρόσωπα αυτά φαίνεται να είναι κάτοχος μέχρι και δεκάδων τηλεφωνικών αριθμών! Και, ως επιστέγασμα όλων αυτών, αποδεικνύεται ότι η μεγάλη πλειονότητα των τηλεφωνικών αριθμών των φερομένων ως νικητών είναι εκτός σύνδεσης και λειτουργίας, ενώ στο σύνολο σχεδόν εφτά των υπόλοιπων περιπτώσεων το τηλέφωνο χτυπάει πολλές φορές, χωρίς ωστόσο κανείς να ανταποκρίνεται στην κλήση.

Τέλος, αλώβητο από την απόφαση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου δεν έμεινε ούτε το κανάλι που φιλοξενεί τις εκπομπές του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «επιβάλλει στην εταιρεία με την επωνυμία STAR ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού Α EPSILON Νομού Αττικής, τη διοικητική κύρωση του προστίμου των 50.000 ευρώ»!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...