Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Stop στην εκπομπή «Best Friend’s Fear» βάζει ο ΑΝΤ1!

Stop στην αθλιότητα βάζει ο ΑΝΤ1! Η εκπομπή «Best Friend’s Fear» (Ο φόβος του καλύτερού μου φίλου), όπως εξομολογήθηκε και ο παρουσιαστής της Σάββας Πούμπουρας, θα ολοκληρωθεί τέλος Μαρτίου ή αρχές Απριλίου και δεν θα συνεχίσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, διότι ύστερα από δώδεκα φάρσες που ήδη έχουν γυριστεί το κόνσεπτ έχει αρχίσει και γίνεται γνωστό σε υποψήφια «θύματα», με αποτέλεσμα να είναι όλοι καχύποπτοι και υποψιασμένοι!

Είναι αυτή η αλήθεια όμως, όπως τη διατύπωσε προχθές το βράδυ ο παρουσιαστής στην επιτυχημένη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The2night show», ή έχει συμβεί κάτι άλλο;

Ο ΑΝΤ1, που έχει χαρακτηριστεί όλα αυτά τα χρόνια οικογενειακό κανάλι, κινδυνεύει να «τσαλακώσει» το ίματζ του αλλά και τις σχέσεις του με ανθρώπους της showbiz εξαιτίας της εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα. Παράλληλα, κινδυνεύει από το ΕΣΡ αλλά και από αγωγές από ανθρώπους της showbiz για τις φάρσες που βάζουν σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία τους.

Έτσι, οι άνθρωποι του σταθμού προτιμούν να βάλουν φρένο σε όλο αυτό, παρά να βρεθούν προ εκπλήξεων! Ο παρουσιαστής της εκπομπής κλήθηκε, λοιπόν, να μιλήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που έχουν προκληθεί, αλλά, όπως φάνηκε, δεν έχει ιδρώσει το αυτάκι του, ούτε έχει προβληματιστεί ιδιαίτερα. Μιλώντας μάλιστα για την εκπομπή του… τρόμου αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως ήθελε να κάνει φάρσες στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά, αλλά τόνισε πως αυτό στάθηκε αδύνατον, γιατί δεν μπόρεσε να τις προσεγγίσει…

«Κάναμε σαράντα φάρσες και θα παίζουν τρεις σε κάθε εκπομπή. Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Υπήρχαν άνθρωποι που στο τέλος της φάρσας “ξέφυγαν”, γιατί τρόμαξαν πολύ και είναι λογικό. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Μεταξύ αυτών και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης» αποκάλυψε ο Σάββας Πούμπουρας.

Φαίη Σκορδά

«Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα, γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω… Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους “συνεργούς” που πιάνω μου λένε “καλύτερα όχι”, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω, γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε» εξήγησε ο φαρσέρ της ελληνικής τηλεόρασης.

Φήμες θέλουν τον Σάββα Πούμπουρα να έχει κάνει φάρσα ακόμη και στη γυναίκα του, την οποία θα δούμε και στον τηλεοπτικό αέρα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει δεχτεί τις πρώτες καταγγελίες για την εκπομπή «Best Friend’s Fear». Όπως ακούγεται έντονα από μέλη της ανεξάρτητης ραδιοτηλεοπτικής αρχής, αν συνεχίσει η εκπομπή το ίδιο βιολί του φόβου, με τα θύματα να πέφτουν σε χέρια δήθεν ληστών ή να βιώνουν στιγμές τρόμου, ετοιμάζονται να παρέμβουν, ώστε να μην έχουμε και άλλα παρατράγουδα!

Κατερίνα Καινούργιου

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...






Μποζουκια Αθηνα