Κυριακή, 10 Αυγούστου, 2025

Σοφία Παπάζογλου: Η λαϊκή τραγουδίστρια μιλάει για τις θρυλικές συνεργασίες της

Φωνάρα, αυθεντική, χαμηλών τόνων και με μεγάλη εμπειρία στο...

Πώς η Ντενίση έχασε την ευκαιρία να μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη...

Μέσα από τα χέρια της φαίνεται πως έχασε η...

Οι EΧΑΤΗlιΟμέΝοι του Σκάι

Βαλίτσες και φύγανε! Ετοιμοι να πετάξουν για τις εξωτικές...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Greek lover o Γεωργούλης

❱❱ Τελευταίο «θύμα» του γοητευτικού ηθοποιού, η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «The Durrells» Κίλι ΧόουςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ 

Στα… δίχτυα του Αλέξη και η Κίλι! «Love is in the air», δηλαδή «ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα», γράφει το βρετανικό τηλεοπτικό περιοδικό «RadioTimes», που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα με την Αγγλίδα σταρ Κίλι Χόους και τον δικό μας Αλέξη Γεωργούλη να κοσμούν το εξώφυλλό του.

Ενα εξώφυλλο που φανερώνει -αν μη τι άλλο- την ερωτική χημεία που υπάρχει ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς «The Durrells» («Οικογένεια Ντάρελ»), η οποία προβάλλεται από το βρετανικό κανάλι ITV σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης. Το σίριαλ έχει πωληθεί σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Γερμανία και σε άλλες χώρες, ενώ ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος του, που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή και στην Ελλάδα και προβάλλεται από την Cosmote TV, κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, κοντά στο φινάλε της δημοφιλούς τηλεοπτικής ιστορίας τίθεται στο επίκεντρο η αισθηματική σχέση ανάμεσα στον Σπύρο (Αλέξης Γεωργούλης) και στη Λουίζα Ντάρελ (Κίλι Χόους). Στην εν λόγω εξέλιξη εστιάζει και ο τίτλος του περιοδικού «RadioTimes», που είναι «Η δική μας ελληνική ερωτική σχέση», ενώ οι δύο ηθοποιοί μιλούν γι’ αυτό στη συνέντευξη που παραχώρησαν από κοινού.

Οπως τονίζει ο Ελληνας πρωταγωνιστής, στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζέραλντ Ντάρελ, στο οποίο βασίζεται η σειρά, δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ της χήρας από τη Βρετανία με τα τέσσερα παιδιά, που εγκαθίσταται στην Κέρκυρα το 1930, και του παντρεμένου Ελληνα που τους βοηθά να προσαρμοστούν στο νησί. Αλλά ούτε η πρόθεση του σεναριογράφου Σάιμον Νάι και του σκηνοθέτη Στιβ Μπάρον ήταν να μπλέξουν ερωτικά τη Λουίζα με τον Σπύρο, τουλάχιστον στους πρώτους κύκλους. Ωστόσο, ο γοητευτικός Αλέξης σημειώνει στη συνέχεια της συνέντευξης πως η ιστορία πήρε από… μόνη της τη ρομαντική κατεύθυνση.

Η επιθυμία του

Τονίζει, μάλιστα, ότι δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί αυτός ο παντρεμένος άνδρας τριγυρνούσε συνεχώς γύρω από την οικογένεια Ντάρελ, αν δεν είχε προσωπικό ενδιαφέρον, αν δεν υπήρχε έλξη με τη Λουίζα, παρόλο που ο ήρωάς του είναι δύσκολο να πάρει διαζύγιο την εποχή που εκτυλίσσεται η ιστορία. Στο τέλος, όμως, αποκαλύπτει την επιθυμία του: «Εύχομαι η Λουίζα και ο Σπύρος στο τέλος της σειράς να είναι μαζί».

Από την άλλη μεριά, η 42χρονη διεθνής σταρ Κίλι Χόους, που έχει στο ενεργητικό της δύο γάμους και τρία παιδιά, και αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί παράλληλα στη σειρά του Netflix «Ο σωματοφύλακας», στάθηκε πολύ γενναιόδωρη και ειλικρινής όταν ρωτήθηκε για τη γοητεία του Αλέξη Γεωργούλη.

«Ούτε ο σεναριογράφος δεν ήξερε πού θα καταλήξει η σχέση της Λουίζας με τον Σπύρο. Αλλά αυτό το κατάφερε ο Αλέξης. Εφτιαξε έναν γοητευτικό άνδρα, όπως ο Σπύρος. Πείτε μου, ποιος άνθρωπος από το πρώτο λεπτό που θα έβλεπε αυτόν τον άνδρα δεν θα τον ερωτευόταν; Είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος. Μόνο η Λουίζα, η ηρωίδα μου, δεν έχει παραδοθεί στη γοητεία του. Αλλά, από την άλλη, θα μπορούσαν να ήταν αυτοί οι δυο μαζί το 1930; Μερικές φορές, από το να πάρεις αυτό που θες, είναι καλύτερο να το φαντάζεσαι» ανέφερε χαρακτηριστικά. Κατά τα άλλα, η Βρετανίδα ηθοποιός δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα γυρίσματα στην Κέρκυρα τελείωσαν, καθώς το νησί του Ιονίου έγινε κάτι σαν δεύτερο σπίτι για εκείνη και στο αεροδρόμιο οι νησιώτες τη χαιρετούσαν, λέγοντας «Γεια σας, κυρία Ντάρελ». Η ίδια, πάντως, σκοπεύει να επιστρέψει στην Κέρκυρα για διακοπές μαζί με τα παιδιά της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Η Μελίνα Νικολαΐδη έπαθε… Ντάλια

Ταλέντo από τα λίγα είναι τελικά η όμορφη κόρη...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Τουρίστες χωρίς κανένα ίχνος σεβασμού προς τη χώρα μας

Η Ελλάδα, η ομορφότερη χώρα του κόσμου. Η Αθήνα,...