Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

MEDIA

Αποχώρηση στο παρά 1 από την ΕΡΤ: Γραμμέλη και Καμπούρη μαζί στις 16:00 μετά τo όχι … της Παπαβασιλείου

28/09/2026 - 22:40 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Η Αφροδίτη Γραμμέλη θα παρουσιάσει την ψυχαγωγική εκπομπή του Σαββατοκύριακου της ΕΡΤ με τη Δέσποινα Καμπούρη και όχι με την Έλενα Παπαβασιλείου. Η Παπαβασιλείου αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία με τη δημόσια τηλεόραση.

Η εξέλιξη σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν η Παπαβασιλείου επέλεξε να μη συνεχίσει τις συζητήσεις για το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα παρουσίαζε με τη Γραμμέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα θα προτιμούσε να είναι μια εκπομπή που θα αναλάμβανε η ίδια, όχι ένα σχήμα συμπαρουσίασης.

Ο αρχικός προγραμματισμός της ΕΡΤ περιλάμβανε δύο ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο. Η πρώτη ήταν στις 13:00 με 15:00, με τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Θάνο Παπαχάμο, και η δεύτερη στις 16:00 με 18:00, με τη Γραμμέλη και την Παπαβασιλείου. Μετά την αποχώρηση, η ΕΡΤ ανέτρεψε το σχέδιο και προχωρά στην παραγωγή μίας εκπομπής.

Διατηρήθηκε το slot 16:00 με 18:00, το οποίο αναλαμβάνουν η Γραμμέλη και η Καμπούρη. Η αναζήτηση συνεργατών για τη στελέχωσή του έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες.

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.