Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ: Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και…

ΚΡΙΟΣ: Επιστρατεύστε τη διπλωματία σας για να αντιμετωπίσετε περίεργες αντιδράσεις. Θα δυσκολευτείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους, αφού θα είστε σε κατάσταση σύγχυσης. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών εργασίας θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε αγάπη στον σύντροφό σας, γιατί σας έχει ανάγκη, και μη δημιουργείτε παγόβουνα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις, αλλά το βράδυ φροντίστε να διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα περιέχουν έντονο παρασκήνιο, γιατί θα σας βλάψουν. Ο,τι μπορείτε να κάνετε σήμερα κάντε το και μην το αναβάλετε για αύριο. Αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις για να προβληθείτε και να επεκτείνετε τις βλέψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δουλέψτε μεθοδικά και οργανωτικά, γιατί μόνο έτσι θα διευθετηθούν οι εκκρεμότητές σας. Εντοπίστε και καταστρώστε νέα σχέδια, βάζοντας μπροστά την εφαρμογή τους. Φροντίστε να τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και μην ασχολείστε με όσα λένε οι άλλοι.

ΛΕΩΝ: Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που δεν θα σας περιορίζουν σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές. Ζήστε σημαντικές εμπειρίες και οδηγηθείτε σε αποφάσεις και σε αλλαγή τρόπου ζωής.

ΖΥΓΟΣ: Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και στους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε από τους φίλους σας να σας στηρίξουν συναισθηματικά και θα το κάνουν ευχαρίστως. Σπάστε τον τοίχο που σας κάνει να φαίνεστε απρόσιτοι και δώστε περιθώρια στους γύρω σας να σας καταλάβουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απογοητεύεστε από πιθανές καθυστερήσεις γιατί κι αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας και ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις. Οταν δεν γίνεται το δικό σας, δεν χρειάζεται να τραβάτε τα πράγματα στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακούστε τους συνεργάτες σας προτού να είναι αργά, ενώ μια νέα γνωριμία θα σας δώσει καινούργιες ιδέες. Αφού τα συναισθηματικά σας θα διορθωθούν από μόνα τους, δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε, γιατί οι μέρες που έρχονται θα είναι γεμάτες υποχρεώσεις. Μια μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας κάνει να δείτε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Η πολλή λογική θα σας κουράσει, γι’ αυτό βάλτε όρια σε ανθρώπους που σας δημιουργούν άγχος. 

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...