Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σας και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις. Μια συζήτηση με…

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να αναδειχθείτε και να βιώσετε μια περίοδο ανανέωσης στο επαγγελματικό περιβάλλον σας. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποδέχεται τη συμβολή σας στις πραγματοποίηση των φιλοδοξιών του και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δημιουργική. Πείτε την άποψή σας χωρίς να πιέζετε καταστάσεις και κυρίως χωρίς να μεταφέρετε λόγια τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε παραμελημένοι και αδικημένοι, γιατί ο σύντροφός σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας ευχαριστήσει. Αποφύγετε τις ερωτήσεις, γιατί νιώθει ανασφάλεια και αναζητεί υποστήριξη. Δικαιωθείτε ηθικά, οικονομικά και επεκταθείτε κοινωνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ολοκληρώστε κάτι που θα σας ευχαριστήσει με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση ενός φίλου σας. Για να ξεπεράσετε επιτυχώς τα προβλήματά σας, βρεθείτε με άτομα που ασκούν επάνω σας θετική επιρροή.

ΛΕΩΝ: Εάν δώσετε περισσότερο βάρος στον οικονομικό τομέα, θα ανακαλύψετε νέους πόρους. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να είναι καθοριστικές, αλλά να θυμάστε πως θα έχουν και ψυχικό κόστος. Μην επιτρέψετε στις επαγγελματικές δραστηριότητές σας να φθείρουν τις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλύψτε τις προσωπικές ανάγκες σας και θα αποφύγετε το άγχος που νιώθετε να σας πνίγει. Αφοσιωθείτε σε ό,τι σας ενδιαφέρει, χωρίς να χάνετε άλλο χρόνο ούτε χρήμα. Ζητήστε τη βοήθεια των ατόμων που σας περιβάλλουν και θα δείτε ότι θα σας είναι αρκετά χρήσιμη.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις σας και μην αντιδράτε δίνοντας λανθασμένες εντυπώσεις. Μια συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Οι οικογενειακές σχέσεις θα βελτιωθούν μέσα από διπλωματικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλαμβάνετε τις δουλειές όσων δεν συγχρονίζονται με τον ρυθμό σας, αλλά πιέστε τους. Ηρθε η στιγμή να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό πρόβλημα που σας έχει φέρει σε αδιέξοδο. Δώστε προτεραιότητα στην προσωπική ζωή σας και δείξτε κατανόηση στα προβλήματα των γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανοχή δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας ξεπεράστε τα εμπόδια. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να στέκονται εμπόδιο στα επαγγελματικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στρέψτε την προσοχή σας σε θέματα που θα σας εξασφαλίσουν όχι μόνο τώρα αλλά και μελλοντικά. Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, καθώς οι μπερδεμένες ιστορίες είναι προσωρινές. Παρουσιάστε εκ νέου ένα σχέδιό σας που δεν υποστηρίζουν οι συνεργάτες σας, αφού το τροποποιήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε όρια σε οικογενειακά πρόσωπα που μονίμως θέλουν κάτι από εσάς. Τολμήστε όσο είναι καιρός να απαλλαγείτε από ό,τι σας καταπιέζει και μην κρατάτε τις επιθυμίες σας εγκλωβισμένες.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνειδητοποιήστε κάποιες αλήθειες σχετικά με τις πραγματικές ανάγκες σας, τη σχέση με τον εαυτό σας, τη νέα τροπή που πρέπει να πάρει μια συναισθηματική ιστορία αλλά και μια επιχειρηματική δραστηριότητά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...