Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 7 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός…

ΚΡΙΟΣ: Αντιμετωπίστε τους γύρω σας με κατανόηση και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Καταπολεμήστε τις απαισιόδοξες σκέψεις φιλοσοφώντας λίγο τα πράγματα και περιορίζοντας την τάση σας να αναλαμβάνετε ευθύνες για ό,τι δεν σας αφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας έχει διάθεση για ανανέωση και οι αλλαγές, ακόμα και οι μη επιθυμητές, θα βγουν τελικά σε καλό και στους δυο σας. Αποδεχθείτε τις καταστάσεις και μην τον πιέζετε να κάνει πράγματα που είναι ενάντια στην ιδιοσυγκρασία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας. Κάντε όμως και ένα βήμα πίσω, γιατί έτσι μερικές φορές αποφεύγετε τις κόντρες. Οταν σε ερωτήσεις κάποιων ψάχνετε τι κρύβουν τα λόγια τους, αποφασίστε ποια στάση θα κρατήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία στα προσωπικά αδιέξοδα του συντρόφου σας, καθώς ο ρόλος που θα παίξετε αυτές τις στιγμές είναι σημαντικός. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και ξεπεράστε τη μονοτονία στη σχέση σας κάνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Εχετε ανάγκη να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να αποταμιεύσετε. Αφού αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, αποφασίστε να ενεργοποιηθείτε και στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε αυτά που έχετε καθημερινά και ξεχάστε τους εγωισμούς. Για να προφυλάξετε τον εαυτό σας από κακοτοπιές προτιμήστε τη διπλωματική οδό. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας με ευγένεια και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΖΥΓΟΣ: Χαλαρώστε πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας. Στον χώρο της εργασίας αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρήσετε. Με την ευγένειά σας θα μετριάσετε την εριστική διάθεση ενός συνεργάτη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις για να επιστρέψει στη ζωή σας η αρμονία. Δρομολογήστε τις εργασίες σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να αρχίσουν να ολοκληρώνονται. Αφήστε τη διασκέδαση για τις βραδινές ώρες και ασχοληθείτε το πρωί με την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν πρόκειται για θέματα που αφορούν την εξέλιξή σας, απαιτείται να σηκώνετε ανάστημα. Δώστε μια ευκαιρία σε αγαπημένα πρόσωπα να σας δείξουν τα αισθήματά τους. Αν η συμπεριφορά κάποιων ατόμων σάς αποθαρρύνει, πρέπει να τους το πείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δραστηριοποιηθείτε άμεσα, αφήνοντας στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε ένα επαγγελματικό πρόβλημά σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, αλλά αποφασίστε εξετάζοντας προσεκτικά τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία κάποια προβλήματα που άλλους τούς δυσκολεύουν. Πριν αποφασίσετε να περάσετε σε πράξεις, αξιολογήστε σωστά όλα τα δεδομένα. Ξεκουραστείτε, ώστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να ανανεώσετε μια σχέση σας πριν τη χάσετε οριστικά. Θα εκπλαγείτε και θα γίνετε αρκετά επιφυλακτικοί, εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Φροντίστε την κατάλληλη στιγμή να είστε ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...