Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να βιώσετε ωραίες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώστε τις…

ΚΡΙΟΣ: Να θυμάστε πως η κούραση και η μοναξιά δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι. Οι καινούργιοι ρυθμοί στην καθημερινότητά σας θα δημιουργήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες τροποποιήσεις είναι απαραίτητο να γίνουν από εσάς για να μπορέσετε να κάνετε το μεγάλο άλμα στον επαγγελματικό τομέα σας. Πρέπει να βελτιώσετε κάποιες εργασιακές συνθήκες σας και να εκπληρώσετε τις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπληρώστε τη ζωτικότητα, την αποφασιστικότητα και τη διάθεσή σας για δράση και μην αφήσετε τίποτα να ανακόψει την πορεία σας. Η ζωή σας θα αποκτήσει μεγαλύτερο μυστήριο, ενώ θα δείτε να ανθίζουν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι φιλίες και οι συναναστροφές σας μπορούν να διευρύνουν τη διαδικασία σκέψης και τα ενδιαφέροντά σας με έναν αρκετά εποικοδομητικό τρόπο. Προσπαθήστε να λύσετε, για αρχή, προβλήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ: Οι ανασφάλειές σας θα μειωθούν σημαντικά, η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη και η καθημερινότητά σας θα γεμίσει με πράγματα που θα είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντά σας. Θα διεκπεραιώσετε ικανοποιητικά πολλές από τις υποθέσεις σας, εάν σκέφτεστε θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ομορφαίνει το κλίμα στην προσωπική σας ζωή και θα μπορέσετε να βιώσετε ωραίες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διαπιστώστε τις ελλείψεις στην επαφή σας και στη συνεννόησή σας με τα άτομα με τα οποία έχετε τον ίδιο σκοπό.

ΖΥΓΟΣ: Οι χαμένοι δεν θα είστε εσείς, αλλά αυτοί που δεν εκτίμησαν όσα τούς είχατε προσφέρει. Είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεχωρίσετε τα άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου που δρουν ανεξέλεγκτα στη ζωή σας εδώ και πολύ καιρό, χωρίς εσείς να το έχετε καταλάβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε ξεκάθαρα πλέον ποιοι είναι πραγματικά στο πλευρό σας και ποιοι για δικό τους συμφέρον. Μην είστε ελαστικοί με αυτούς που σας πρόδωσαν αρκετές φορές στο παρελθόν και μην τους δώσετε άλλη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η δημιουργικότητα και η φαντασία σας είναι στα καλύτερά τους, ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείτε θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Διαχωρίστε ποιες είναι πιο κοντά σε αυτά που σας εκφράζουν και μετά επιλέξτε το καλύτερο για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ερχονται στην επιφάνεια λάθη και εξαπατήσεις που θα σας αγχώσουν, καθώς δεν τα είχατε υπολογίσει μέσα στα πιθανά ενδεχόμενα. Σκεφτείτε πως ποτέ δεν είναι αργά για να διορθώσετε ή να ξεκαθαρίσετε μεσοβέζικες καταστάσεις που σας ενοχλούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακό να επιδιώξετε να διαλέξετε τα μέσα που θα αξιοποιήσουν τη φυσική σας γοητεία. Βελτιώνοντας την αισθητική σας, θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε με μεγαλύτερη ευκολία εκείνα τα άτομα που έχετε βάλει στο στόχαστρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε καταχρήσεις που θα επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και βάλτε μια σειρά στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι σε συνεργάτες, ώστε να μη σας καταβάλει το άγχος και επηρεαστεί η ψυχολογική σας διάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...