Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 2 Οκτωβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας να γίνουν ορατές στους άλλους, γιατί αν καταλάβουν ότι…

ΚΡΙΟΣ: Ενα ταξίδι με τα άτομα της αρεσκείας σας θα σας ξεκουράσει και θα σας ηρεμήσει. Φροντίστε πριν ξεκινήσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν για να τις ξεφορτωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις ευαισθησίες σας να γίνουν ορατές στους άλλους, γιατί αν καταλάβουν ότι είστε ευάλωτοι θα φροντίσουν να είστε το θύμα της εκμετάλλευσής τους. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δημιουργική φαντασία σας μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό. Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πιέσεις και άγχος, αλλά η ρουτίνα της καθημερινότητάς θα σας ρίξει ψυχολογικά. Δείτε εγκαίρως τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε ένα πλάνο στον οικονομικό τομέα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μη ζείτε στην ουτοπία, που τόσο σας πληγώνει, αλλά δείτε την πραγματικότητα και χαρείτε την και μη δεχθείτε παθητικά ό,τι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν.

ΛΕΩΝ: Μια δοκιμασμένη τακτική που θα διώξει κάθε αμφιβολία για τις δυνατότητές σας είναι να βγάλετε από την καθημερινότητά σας τη λέξη «πρέπει» και να βάλετε τις λέξεις «θέλω» και «μπορώ». Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας, γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Ξεκινά για εσάς μια εύφορη περίοδος μέσα από προκλήσεις. Οσο πιο ψύχραιμα αντιμετωπίσετε τις διαφοροποιήσεις τόσο πιο θετικά θα ανταποκριθείτε στις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και αποδείξτε τον δυναμισμό σας με πράξεις, γιατί όσο υπάρχουν αντίθετες απόψεις τόσο εσείς πρέπει να έχετε έτοιμες τις αντιπροτάσεις σας. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξαρχής ότι θα προκαλέσουν καβγάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καινούργια άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, που θα υποστηρίζουν τις φιλοδοξίες σας και θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Ομως, καθώς θα υπάρξουν νέες προτάσεις, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάποια σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε τις διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε τις ευκαιρίες χωρίς φόβους και αναστολές, γιατί δεν είναι δυνατό να σας μπλοκάρει πλέον το καθήκον. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα, που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εκρηκτική συμπεριφορά που υιοθετείτε, όταν διεκδικείτε κάτι και σας πνίγει το άδικο, πολλές φορές μετατρέπεται σε παγίδα. Προσπαθήστε να εκτονώνεστε διαφορετικά, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως να αποφύγετε πολλούς κίνδυνους αν καθυστερήσετε εσκεμμένα τις αποφάσεις σας ώσπου να βεβαιωθείτε για την ορθότητά τους. Για πρώτη φορά η αναβλητικότητα θα σας φανεί χρήσιμη.

ΙΧΘΥΕΣ: Η επιβεβαίωση αυτόν τον καιρό θα σας είναι απαραίτητη και σημαντική για να προχωρήσετε. Ενα καινούργιο ξεκίνημα εγγυάται μια πιο δυναμική πορεία στο μέλλον. Βελτιώστε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο που είχατε ψυχρανθεί.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ