Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 14-15 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική εξέλιξή σας αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές συγκρούσεις, χωρίς να…

ΚΡΙΟΣ: Αναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε ορισμένα θέματα που ίσως προκύψουν. Από εσάς εξαρτάτε να ανατρέψετε τα δεδομένα και από κανέναν άλλον. Απολαύστε την καθημερινότητά σας χωρίς να γκρινιάζετε ασταμάτητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα μηνύματα που παίρνετε είναι καθησυχαστικά, γι’ αυτό μην παρεμβαίνετε προσπαθώντας να καταλάβετε το αποτέλεσμα. Η επιτυχία μιας αλλαγής είναι ένα βήμα πριν. Γεφυρώστε τις επαγγελματικές αντιθέσεις σας προτού γίνουν αιτία προβλημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο μεγαλύτερη έμφαση δώσετε στην προβολή σας τόσο καλύτερα θα τα καταφέρετε. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας για να πετύχετε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Φανείτε περισσότερο προνοητικοί και σταματήστε να τα αφήνετε όλα στην τύχη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτού κάνετε οτιδήποτε αναρωτηθείτε πού θέλετε να οδηγήσετε τα πράγματα. Πράξτε κατόπιν ανάλογα, αλλά για να είστε εύστοχοι, πρέπει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι. Με αφορμή μια κοινωνική εκδήλωση θα δρομολογηθούν σημαντικές συμφωνίες.

ΛΕΩΝ: Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν μπορεί να είναι η αιτία να προβείτε σε αλλαγές της συναισθηματικής ζωής σας. Πάντως ό,τι και αν γίνει θα σας βγει σε καλό. Ακούστε τις ανάγκες των στενών συνεργατών σας, γιατί έχουν και οι άλλοι δίκαια αιτήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα γεγονότα να οδηγήσουν τις εξελίξεις και μην ενεργήσετε σπρωγμένοι από την πίεση και την επιτακτική ανάγκη να προλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Η απλή λογική θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις επαγγελματικές εντάσεις και κόντρες.

ΖΥΓΟΣ: Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας, μια και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σας ανατρέψει, αλλά μην ξεχνάτε να κρίνετε πάντα με την αίσθηση του μέτρου και ας έχετε τα κίνητρα για να δράσετε. Διεκδικήστε ευθέως τα δικαιώματά σας και αφήστε τους άλλους να κινούνται στο παρασκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος για την προσωπική εξέλιξή σας αντιμετωπίζοντας τις εσωτερικές συγκρούσεις, χωρίς να παραμερίζετε τα όνειρα και τις ελπίδες σας θεωρώντας τα ανέφικτα. Χαλαρώστε και διασκεδάστε προτού η κούραση σας προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο φόβος που έχετε ορισμένες φορές σας βοηθά να αποφύγετε τον κίνδυνο, αλλά δεν πρέπει να τον αφήσετε να σας εγκλωβίσει, γιατί μόνο η θετική σκέψη μπορεί να τον μετατρέψει σε σύμμαχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιλογές σας επηρεάζονται από τρίτους, γι’ αυτό δεν νιώθετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Πάρτε πρωτοβουλίες για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις στενές σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν δεν έχετε κάτι ουσιαστικό να πείτε, προτιμήστε να σιωπήσετε, γιατί οι άλλοι θα καταλάβουν την αδυναμία σας να επικεντρωθείτε στην ουσία και εσείς δεν θα βγάλετε συμπεράσματα. Μην είστε επιφυλακτικοί στις αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Καιρός να γίνετε πιο επιεικείς με τον εαυτό σας και να μην ταλαιπωρήστε δίνοντας συνεχώς λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αφού κανείς δεν είναι τόσο απροστάτευτος όσο νομίζετε. Αφήστε τον χρόνο να δείξει αν κάποιοι άνθρωποι αξίζουν την εκτίμησή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ