Ζώδια: Προβλέψεις Tρίτης 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μία από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια…

ΚΡΙΟΣ: Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μία από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα πρόκειται να συμβούν στη συνέχεια. Θα υποχρεωθείτε, λοιπόν, να σοβαρευτείτε και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας, η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές κι αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σάς φέρνουν πιο κοντά. Ετοιμάστε τα σχέδιά σας και περιμένετε τις συνθήκες που θα τα ευνοούν προκειμένου να δράσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έχετε, συνυπολογίζοντας παράλληλα και τις δυνατότητές σας, έτσι ώστε να μη διαταραχθεί η σειρά των επιδιώξεών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας. Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε όσα μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Ανοίξτε έναν νέο κύκλο γνωριμιών, ακόμα κι αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος.

ΛΕΩΝ: Ενισχύετε η ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Εχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που εισπράττετε από τους άλλους και σε αυτά που εσείς προσφέρετε. Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον χώρο της εργασίας σας. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσετε τα βήματα προόδου που έχετε κάνει.

ΖΥΓΟΣ: Ερχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές στις καθημερινές συνήθειές σας. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα τον μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο νέος προγραμματισμός που θα κάνετε αφορά τόσο την προσωπική σας ζωή όσο και την επαγγελματική, καθώς ανακαλύπτετε πως σε πολλά σημεία συνδέονται και αλληλοεπηρεάζονται. Μην αφεθείτε σε μια περιστασιακή απογοήτευση που θα νιώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας, και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων δεν πρέπει να σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από δω και πέρα οι επαφές σας. Η μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις για να προβείτε σε νέες κατακτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στα υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές ανάγκες σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας. Παράλληλα πρέπει να αποδεχθείτε τον καινούργιο σας εαυτό, που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...