Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέπετε στους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας. Διευθετήστε τα οικονομικά σας προβλήματα, γιατί οι πιέσεις που θα δεχτείτε θα σας φέρουν σε αδιέξοδα. Πάρτε τα ηνία στα χέρια σας και ξεκινήστε χρωματίζοντας την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενα ταξίδι ή μια εκδρομή θα σας βοηθήσει να βρείτε την ηρεμία σας και να ξεκουραστείτε, μια που θα προκύψουν ξαφνικές αλλαγές σε καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Πρέπει να πειθαρχήσετε με τους κανόνες για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε λύσεις για όσες σχέσεις σας κινούνται οριακά, δείξτε τον αληθινό σας εαυτό και σταματήστε να παίζετε με τους άλλους. Μια νέα γνωριμία θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους που σας έχουν δείξει την αγάπη τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα οικονομικά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο, λόγω κάποιων νέων ευθυνών που θα αναλάβετε, αλλά η μέρα είναι θετική και θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας πιέζουν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Αντιληφθείτε την υποκρισία γύρω σας και μη βλέπετε μόνο όσα θέλετε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οικεία σας πρόσωπα θα σας γεμίσουν άγχος. Προβείτε στις ενέργειες που απαιτούνται, κάνοντας καμιά φορά τα στραβά μάτια, και μετά περιμένετε τις εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξαναμπεί στη ζωή σας και θα φέρει σε διλήμματα. Προσέξτε τις κινήσεις σας, γιατί υπάρχουν άτομα που ενεργούν εναντίον σας και τα αγνοείτε. Επειδή μόνοι σας δεν θα καταφέρετε να βγάλετε άκρη, μοιράστε αρμοδιότητες.

ΖΥΓΟΣ: Τα περισσότερα προβλήματα που προκύπτουν τα προκαλείτε μόνοι σας με τη στάση που κρατάτε. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη συμπεριφορά σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας και παράλληλα στηρίξτε έναν φίλο που έχει ανάγκη τη βοήθειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείτε με λογική τις καταστάσεις, γιατί το συναίσθημα σας οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια. Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο, γιατί έχετε ανάγκη από ανανέωση. Μην περιορίζεστε στο να δίνετε συμβουλές στους άλλους, γίνετε και το φωτεινό παράδειγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ψάξτε να βρείτε τις αλήθειες που κρύβονται και μη τα βάζετε με λάθος ανθρώπους. Δείξτε υπομονή και σωστή κρίση στα εμπόδια που μπαίνουν στα επαγγελματικά σας σχέδια. Πριν αποφασίσετε να κάνετε την έκρηξή σας, απαιτήστε κατανόηση από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήνετε να κυριαρχούν ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η μέρα είναι κατάλληλη και για να προβείτε σε ένα νέο φλερτ. Σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά για να μπορέσετε να βάλετε προτεραιότητες στους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτός από τις δικές σας ανάγκες επιβάλλεται να δείτε και αυτές των άλλων, αλλά μην αναλωθείτε μόνο σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας προκαλεί συναισθηματικό πόνο. Μια εκδρομή θα σας αλλάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει δημιουργικές ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συμπεριφορά σας δεν σας βοηθά να λύσετε παρεξηγήσεις με κοντινά σας πρόσωπα και τα απρόοπτα έξοδα, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις σας, σας προκαλούν άγχος και υπερένταση. Για να γίνουν όλα καλύτερα, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...