Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 23 Οκτωβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή…

ΚΡΙΟΣ: Εχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές, αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε. Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν σε καινούργιες.

ΤΑΥΡΟΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας, παραδεχτείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές είτε με οικονομικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Οι εσωτερικές διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις, ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δεν θα σας προδώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να πισωγυρίσετε σε άτομα που σας περιόρισαν, σας αμφισβήτησαν ή προσπάθησαν να σας πάρουν τα ηνία. Ξέρετε πως, όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά;

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά, με απόλυτη ηρεμία, καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί. Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους. Βρείτε όσο ελεύθερο χρόνο μπορείτε για να ξεκουράσετε το μυαλό και το σώμα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο οικογενειακό περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους. Ακολουθήστε τον δρόμο που σας πάει μπροστά, επιλέγοντας έναν νέο σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναζητήστε τις διεξόδους που θα σας βοηθήσουν να αδράξετε τις ευκαιρίες χωρίς φόβους και αναστολές, γιατί δεν είναι δυνατόν να σας μπλοκάρει πλέον το καθήκον. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε παραστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι προτάσεις για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι όσες και τα πρόσωπα που θα υπάρχουν στη ζωή σας, οπότε ξεκαθαρίστε από την αρχή ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Αναθέστε αρμοδιότητες και στους άλλους, γιατί δεν γίνεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...