Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γενικά, εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις, αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία. Τολμήστε να κάνετε…

ΚΡΙΟΣ: Για να κατασταλάξετε σε νέες πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσουν καλύτερα και σωστότερα τους μελλοντικούς στόχους σας. Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση, εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα, αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας, για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές. Οι αλλαγές που θα κάνετε έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία επιδείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού, όπου χρειάζεται. Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις βεβιασμένες κινήσεις, για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους, καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πώς θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε δικαιώματα σε όσους βρίσκονται κοντά σας. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που δεν σας έχουν στηρίξει ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γενικά, εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις, αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση, για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω. Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα και αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στιλ και κατασταλάξτε στις αξίες που θέτετε. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΙΧΘΥΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικού χώρου σας, πρέπει να κάνετε παραπάνω προσπάθεια. Βασιστείτε στο γούστο σας και μη βιαστείτε να αποφασίσετε, αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...