Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 3 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές είστε απέναντι σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που σας προκαλούν, θα…

ΚΡΙΟΣ: Εξοπλιστείτε με αποδοτικά μέσα που θα διευκολύνουν τους στόχους σας. Εργαστείτε μεθοδικά και μην ξεχνάτε πως πρέπει ταυτόχρονα να ζείτε και τη ζωή σας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας γεμίζουν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να εξασφαλίσετε ελεύθερο χρόνο για εσάς μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι που σχεδιάζατε, το οποίο θα σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε την ενεργητικότητά σας για να δείξετε τις δυνατότητες που έχετε και πόσα μπορείτε να καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τις στιγμές που θα νιώσετε έντονα κουρασμένοι βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε, γιατί διαφορετικά θα εξαντληθείτε τελείως. Να είστε πιο επιλεκτικοί στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και κάνετε παρέα για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΛΕΩΝ: Αν οι κινήσεις σας συνεχίσουν να επεκτείνονται σε πολλά μέτωπα ταυτοχρόνως, θα μπερδευτείτε ακόμα περισσότερο. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, γιατί με τη βοήθεια κάποιων καινούργιων προσώπων θα μπορέσετε να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα και στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μετριάσετε τις απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, γιατί θα κουράσετε τους γύρω σας. Μην καθυστερείτε κάποιες αποφάσεις που θα έπρεπε να έχετε πάρει από καιρό. Παρακάμψτε εμπόδια που βάζουν συγκεκριμένα άτομα του εργασιακού χώρου.

ΖΥΓΟΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας βλέποντας και αναγνωρίζοντας ποιοι είναι οι πραγματικοί φίλοι σας. Πρέπει με κάθε τρόπο να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας. Η συνεχής αλλαγή κατεύθυνσης δεν σας βοηθάει να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν άβουλο πιόνι στα χέρια άλλων και πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Το ψυχικό σθένος και το ένστικτό σας θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και δεχτείτε κάτι που θα σας προσφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κοινωνικότητα που σας χαρακτηρίζει θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό τομέα όσο και για τον προσωπικό. Οι καλές στιγμές δεν θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε, ώστε να διευρύνετε τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα κι αν κάποιες στιγμές είστε απέναντι σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ό,τι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό, και θα δικαιωθείτε για ό,τι πιστεύατε και ελπίζατε να επιτύχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι απόλυτα λογικό να νιώθετε πιεσμένοι, ενώ και τα διλήμματά σας ολοένα και θα πληθαίνουν. Ενισχύονται η αντίληψη και η διορατικότητά σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε από πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, σας ακινητοποιούν ή σας βλάπτουν. Διάφορα γεγονότα θα σας επηρεάζουν και θα σας υποχρεώνουν να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...