Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 4 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον…

ΚΡΙΟΣ: Μην ψάξετε να βρείτε λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί είναι προτιμότερο να αφήσετε τον χρόνο να αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να υπάρχει η δική σας παρέμβαση. Πρέπει να βρείτε τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσοι από εσάς έχετε αδικηθεί στον εργασιακό χώρο θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Τα διλήμματα που έχετε θα αρχίσουν να υποχωρούν και θα είστε έτοιμοι να προβείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις, διατηρώντας τα όρια και αποφεύγοντας παρανοήσεις στα λεγόμενά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σημειωθούν καινούργιες επαγγελματικές εξελίξεις που θα σας ευχαριστήσουν και θα υπάρχουν όλες οι προοπτικές για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς, που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα.

ΛΕΩΝ: Αυξάνεται ο συναισθηματισμός σας και θα σας κάνει να νιώθετε διχασμένοι ανάμεσα σε αυτά που νιώθετε και σε αυτά που νομίζετε ότι νιώθετε. Η απομόνωση αυτή τη φορά δεν θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν, και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με τον δικό σας τρόπο.

ΖΥΓΟΣ: Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούργιες εμπειρίες, προκειμένου να καλυφθείτε. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες, είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα. Αποφύγετε το άγχος και τα νεύρα, και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος, που είναι ό,τι καλύτερο για να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας στη δουλειά θα αλλάξουν το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες σας. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένουν πολλή δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά η ανταμοιβή θα είναι πολύ καλή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι δρόμοι που θα σας ανοιχτούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...