Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μονόπετρο στη Τζορτζίνα αξίας 4.300.000 ευρώ

Με μονόπετρο δαχτυλίδι που θα το ζήλευε ακόμα και...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική ζωή σας θα πάρει ευχάριστη τροπή. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό…

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για κανέναν λόγο μη διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα ή το κύρος σας. Επειδή δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική ζωή σας. Μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας. Εάν θέλετε να βρείτε μια άκρη, μιλήστε στη γλώσσα των άλλων και να είστε σίγουροι ότι θα λάβουν το μήνυμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έμπνευση δεν σας λείπει και οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δεν είναι υπερβολικές. Συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΛΕΩΝ: Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα πιο ενδιαφέρουσα. Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα. Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε, καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνθήκες της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική ζωή σας θα πάρει ευχάριστη τροπή. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό. Προκαλούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δεν θα συμφωνούν με τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σχέδιά σας. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους. Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, εάν δεν τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε. Ξεπεράστε προβληματισμούς και βρείτε αντίδοτο στην κούραση, για να μην ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να ψάξετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...