Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική ζωή σας θα πάρει ευχάριστη τροπή. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό…

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων.

ΤΑΥΡΟΣ: Για κανέναν λόγο μη διακινδυνέψετε το καλό σας όνομα ή το κύρος σας. Επειδή δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική ζωή σας. Μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας. Εάν θέλετε να βρείτε μια άκρη, μιλήστε στη γλώσσα των άλλων και να είστε σίγουροι ότι θα λάβουν το μήνυμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έμπνευση δεν σας λείπει και οι προσπάθειές για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δεν είναι υπερβολικές. Συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΛΕΩΝ: Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα πιο ενδιαφέρουσα. Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα. Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε, καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνθήκες της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική ζωή σας θα πάρει ευχάριστη τροπή. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό. Προκαλούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δεν θα συμφωνούν με τις απόψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σχέδιά σας. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους. Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, εάν δεν τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε. Ξεπεράστε προβληματισμούς και βρείτε αντίδοτο στην κούραση, για να μην ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να ψάξετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ