Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Διάφορα…

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σάς κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν αλλά και να σας εκνευρίσουν. Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ό,τι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προτιμήστε να αλλάξετε τακτική, αν οι αξίες σας είναι ενάντια στον στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΛΕΩΝ: Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή, θα πετύχετε πιο εύκολα.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να τολμήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα ανάμεσά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα. Μη δώσετε αφορμές να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε τον σύντροφό σας για να ομορφύνετε τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προφυλαχθείτε από δυσάρεστες εκπλήξεις και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε ό,τι θα αφορά την υγεία σας αλλά και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων. Μην προβείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα υπάρχουν στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες. Αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία γιατί κλείνει ο κύκλος της σχέσης σας με κάποιους ανθρώπους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ