Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 10-11 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως είστε άνθρωποι της ουσίας. Παρόλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα…

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήσετε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πώς θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική για εσάς. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική σας ισορροπία. Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα.

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό σας τομέα, όπου τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν προτού πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς σας συνεργάτες και, αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρους τις προστριβές. Επανεξετάστε κάθε προοπτική βελτίωσης των επαγγελματικών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό σας χώρο σάς επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα βελτιωθεί η επαγγελματική σας ζωή. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σάς βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να φέρετε εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μη δημιουργήσετε αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως είστε άνθρωποι της ουσίας. Παρόλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλλουν στο να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν αλλά και να σας βοηθήσουν. Εντείνετε τις προσπάθειες για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...