Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΥΕΣ: Βγείτε από τα αδιέξοδα στα οποία βρεθήκατε, τονίζοντας τη δημιουργικότητα και τη θετική σκέψη σας, που θα…

ΚΡΙΟΣ: Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός κι αν εσείς, από δική σας παρόρμηση, δημιουργήσετε κάποια καινούργια. Ερχονται κοντά σας άτομα που θα σας ακούν, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, όμως δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο κι αν η γενική κατάσταση δεν σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα κι έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα ώστε να μπορείτε με ευκολία να επηρεάζετε γνώμες ακόμα και των πιο δύσκολων συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Η διεισδυτική σκέψη σας θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες, που θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά κι εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι φυσικό πως θα υπάρχει ένταση στην ερωτική ζωή σας. Τακτοποιήστε ό,τι έχει διαταραχθεί στο στενό περιβάλλον σας και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που έχετε κατά νου να επιχειρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Είναι η κατάλληλη εποχή να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά θέματα που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διοχετεύστε τη δύναμη και τη σκληράδα σας σε σωστές δόσεις και την κατάλληλη στιγμή, για να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία και την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα δεν θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει για να αποφύγετε τα λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αποταμιεύστε με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τα έσοδά σας, και αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πείτε «ναι» σε μια επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει πράξη επένδυσης για το μέλλον σας, αλλά, προτού προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις, πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

ΙΧΘΥΕΣ: Βγείτε από τα αδιέξοδα στα οποία βρεθήκατε, τονίζοντας τη δημιουργικότητα και τη θετική σκέψη σας, που θα φέρει δίπλα σας ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Με αυτόν τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθεί και η καλή τύχη σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...