Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εναλλαγές στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας…

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί στις συζητήσεις σας και μην πιστεύετε πως κάποια άτομα βρίσκονται στην αποκλειστική σας διάθεση. Η σημερινή μέρα θα σας απασχολήσει με ζητήματα που θα αφορούν τις πεποιθήσεις και την ανεξαρτησία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να αναλάβετε και τις πρακτικές ευθύνες, αφού αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας. Λόγω της ευαισθησίας σας, είναι πιθανόν να βρεθείτε σε δύσκολη θέση ή σε θέση άμυνας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε περισσότερο δημιουργικοί και έτοιμοι να δεχτείτε προσκλήσεις και ευκαιρίες. Διευθετήστε τα οικονομικά σας, ώστε τα έξοδα να μην υπερβούν άλλη μία φορά τα έσοδά σας. Είστε έτοιμοι να υπερνικήσετε εμπόδια και μικρές δοκιμασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε κάποια θέματα στη σχέση σας είναι να τα φέρετε στην επιφάνεια. Στον χώρο της εργασίας κρατήστε πολιτική σιωπής, μέχρι να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θα είναι σωστές για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε αρκετές από τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε. Μη βιαστείτε να αλλάξετε τις παρούσες καταστάσεις ή να αποκοπείτε από κάποια κοντινά σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσετε να αμελείτε τα ζητήματα της καριέρας σας. Πρέπει να αντέξετε τις δοκιμασίες που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται κι αυτό θα αποτελέσει ένα είδος θεραπείας στην ανασφάλεια σας.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα που αρχίσατε να πετυχαίνετε τους στόχους σας πρέπει να φυλαχτείτε από καινούργια έξοδα που θα σας βάλουν σε περιπέτειες. Οι ανακατατάξεις δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν υπερβολικά, γιατί θα προκαλέσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζονται τώρα βεβιασμένες επεκτατικές κινήσεις. Οι υποθέσεις σας, όπως και οι στόχοι σας, αρχίζουν να προχωρούν θετικά. Θα βιώσετε καινούργιες καταστάσεις και είναι πιθανόν νέα πρόσωπα να ενταχθούν στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ατομα που δεν σας είχαν στηρίξει στο παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να το το πράξουν τώρα. Προχωρήστε με προσεκτικά βήματα στον σχεδιασμό που έχετε κάνει για τον επαγγελματικό χώρο, λαμβάνοντας υπόψη και τον οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εναλλαγές στον αισθηματικό και τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές. Η απόλυτη εμπιστοσύνη που δείχνετε σε όσους συναναστρέφεστε θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Ενας κακόβουλος συνεργάτης θα γίνει η αιτία να ταλαιπωρηθείτε άσκοπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τον χρόνο να σας υποδείξει την πορεία πλεύσης, όταν δεν ξέρετε τι να αποφασίσετε. Μη βιαστείτε να διαλέξετε κάτι, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι σας είναι απαραίτητο. Αφήστε στην άκρη βαρυσήμαντες δηλώσεις που θα σας εκθέσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Συγκεντρωθείτε στην επέκταση των επαγγελματικών σχεδίων σας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αυξήσετε στο έπακρο την παραγωγικότητά σας. Εργαστείτε περισσότερο, αφήνοντας στην άκρη επιφυλακτικότητα και καχυποψία.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ