Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβλήματα στις συνεννοήσεις. Υποχωρούν το άγχος και η ανησυχία. Διατηρήστε στο ακέραιο τον…

ΚΡΙΟΣ: Εσείς και ο σύντροφός σας δεν θα έπρεπε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας. Θα υπάρχει εύνοια, αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια σε ό,τι προκύψει. Oλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη διαρκώς στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί. Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας για να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβλήματα στις συνεννοήσεις. Υποχωρούν το άγχος και η ανησυχία. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχό σας και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των αισθημάτων αλλά και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις υπ’ αυτές τις συνθήκες και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη.

ΛΕΩΝ: Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχιστούν τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που έχετε κατά νου, γιατί θα επιβαρύνουν περαιτέρω την τσέπη σας, και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αγνοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας για να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνετε πιο ρεαλιστές.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με ρεαλισμό, αντί να φτιάχνετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας και θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά με αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, γιατί η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει τους συνεργάτες σας ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί πολύ και απαιτείται να δείξετε υπομονή και σύνεση. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συντρόφου σας θα σας δώσουν νέες εκκινήσεις. Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν και μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο. Μην απογοητευτείτε, αν τελειώσει κάποιος καινούργιος έρωτάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιπόλαια αντιμετώπιση μιας κατάστασης από μέρους σας μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να έχετε σκεφτεί ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα φορτώνετε όλα στην τύχη και αφήνετε τις εκκρεμότητές σας να συνεχίσουν να υφίστανται. Ιεραρχήστε πράγματα και καταστάσεις, ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...