Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 16 Φεβρουαρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβλήματα στις συνεννοήσεις. Υποχωρούν το άγχος και η ανησυχία. Διατηρήστε στο ακέραιο τον…

ΚΡΙΟΣ: Εσείς και ο σύντροφός σας δεν θα έπρεπε να κρατάτε μυστικά ανάμεσά σας. Θα υπάρχει εύνοια, αρκεί να κινηθείτε με λογική και συνέπεια σε ό,τι προκύψει. Oλα θα γίνουν την κατάλληλη ώρα, γι’ αυτό αποφύγετε να κάνετε πράγματα που δεν κατέχετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε κάποια όρια στους τρίτους που ανακατεύονται στη διαρκώς στη σχέση σας. Για να υπάρξει βελτίωση απαιτούνται προσεκτικοί χειρισμοί. Μη χάσετε τον εαυτό σας, αλλά ούτε και τα θέλω σας για να εξασφαλίσετε τα οικονομικά σας συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που θα σας προκαλεί εκνευρισμό είναι κάποια προβλήματα στις συνεννοήσεις. Υποχωρούν το άγχος και η ανησυχία. Διατηρήστε στο ακέραιο τον αυτοέλεγχό σας και τις άμυνές σας, καθώς ορισμένα άτομα θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα οδηγηθείτε σε επανεξέταση των αισθημάτων αλλά και των σχέσεών σας, κυρίως των ερωτικών. Μην πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις υπ’ αυτές τις συνθήκες και φροντίστε να μην προχωρήσετε σε μια συμβίωση, εφόσον η κρίση σας θα παραμένει θολωμένη.

ΛΕΩΝ: Υπολογίστε πιο σωστά τα έσοδά σας, γιατί προβλέπεται να συνεχιστούν τα μεγάλα έξοδα. Αφήστε στην άκρη αλλαγές που έχετε κατά νου, γιατί θα επιβαρύνουν περαιτέρω την τσέπη σας, και μελετήστε πιο προσεκτικά ενδεχόμενες οικονομικές τοποθετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αγνοείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας για να καταλάβει ότι ενδιαφέρεστε. Μπορείτε να συνεννοηθείτε και να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα που δεν έχετε μελετήσει προσεκτικά και γίνετε πιο ρεαλιστές.

ΖΥΓΟΣ: Προτιμήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα με ρεαλισμό, αντί να φτιάχνετε ασταμάτητα σενάρια στο μυαλό σας. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σας και θα σας βοηθήσει να περάσετε καλά με αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς τσακωμούς και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Κρατήστε σταθερές θέσεις και απόψεις, γιατί η αντιφατικότητα μπορεί να μπερδέψει τους συνεργάτες σας ή να δυσχεράνει την πρόοδό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί πολύ και απαιτείται να δείξετε υπομονή και σύνεση. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του συντρόφου σας θα σας δώσουν νέες εκκινήσεις. Εκτιμήσετε σωστά τα άτομα που σας πλαισιώνουν και μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια προσώπων που πιστεύουν σε εσάς θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όποιες υποθέσεις έχετε. Εγκαινιάστε μια σειρά εμπειριών σε προσωπικό και αισθηματικό επίπεδο. Μην απογοητευτείτε, αν τελειώσει κάποιος καινούργιος έρωτάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η επιπόλαια αντιμετώπιση μιας κατάστασης από μέρους σας μπορεί να σας βάλει σε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που αντέχετε. Η επιπολαιότητα θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να έχετε σκεφτεί ποια θα είναι τα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Η κούραση που θα νιώθετε θα σας αποθαρρύνει από το να αναλάβετε υποχρεώσεις. Μην τα φορτώνετε όλα στην τύχη και αφήνετε τις εκκρεμότητές σας να συνεχίσουν να υφίστανται. Ιεραρχήστε πράγματα και καταστάσεις, ώστε να βγείτε κερδισμένοι.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Όσες διαφορές και αν έχετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε προτεραιότητες, προκειμένου να αξιοποιήσετε σωστά τον...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να απομυθοποιήσετε κάποια άτομα που έχετε πολύ ψηλά στην...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...