Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 20 Φεβρουαρίου

ΛΕΩΝ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα…

ΚΡΙΟΣ: Αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρες οι σημαντικές προοπτικές που έχετε στον επαγγελματικό τομέα. Είστε πιο κοντά στα αποτελέσματα που θέλετε και οι αμφιβολίες σας θα αρχίσουν να ξεδιαλύνονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει να νοιάζεστε περισσότερο για τον εαυτό σας, ώστε να έχετε συναισθηματική κάλυψη. Λόγια συνεργατών σας έχουν δημιουργήσει την εντύπωση πως δεν πρέπει να εμπιστευτείτε τη λογική σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο να αναλύσει όλα τα συν και τα πλην. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος, και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε, θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Αποφασίστε ότι πλέον πρέπει πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας.

ΛΕΩΝ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Η προσαρμογή σας σε νέα δεδομένα δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά προβλήματά σας. Ο επαγγελματικός κόσμος θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης.

ΖΥΓΟΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας θα σας βάλει σε διαδικασία διαβουλεύσεων. Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείξουν από πού θα προέλθουν τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως περίεργες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήσετε πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους. Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που θα προκαλέσουν εντάσεις και προστριβές με την οικογένειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επαγγελματική ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας. Μία από τις συνήθειες που έχετε -και είναι μείον σας- είναι να επιμένετε σε καταστάσεις που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τίποτα, αλλά χαλάνε την ενέργειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλλιεργήστε σε όσους σας περιβάλλουν εμπιστοσύνη για το πρόσωπό σας. Εντονα θα σας απασχολήσει και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, καθώς θα ψάχνετε νέες στρατηγικές για την επιτυχή ανάκαμψη του οικονομικού τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα αυξηθεί ο ερωτισμό σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τα οικονομικά σας, για να έρθει πιο γρήγορα η ανάκαμψη που περιμένετε. Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια προτού δεχτείτε προτάσεις που θα σας γίνουν.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή για αρκετό διάστημα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε...