Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε…

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν Αφιερώστε χρόνο στις οικονομικές υποθέσεις σας και στα ζητήματα που σχετίζονται με αυτές, καθώς θα αρχίσουν να αποκτούν ζωτική σημασία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει. Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με νέες λεπτομέρειες που δεν γνωρίζετε, αλλά μη διστάσετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να μάθετε αυτά που δεν ξέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Καινούργια πράγματα θα εισβάλουν στη ζωή σας και παρά τον ενθουσιασμό οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα σας προκαλέσουν επιπρόσθετο προβληματισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Οι δραστηριότητές σας απαιτούν ορθή σκέψη και συναλλαγές με τρίτους, οπότε πρέπει να την εμπλουτίσετε με φαντασία και να έχετε συνέχεια τα μάτια σας ανοιχτά.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Αυξάνονται αισθητά οι ευαισθησίες και η εσωστρέφεια, αλλά και η τάση να αποφύγετε να αποδεχτείτε τις ανάγκες της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική ζωή σας. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτό το διάστημα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ερωτικά θα είστε σε πλεονεκτική θέση, αλλά η υγεία σας θα είναι ένας τομέας που θα πρέπει να προσέξετε. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με μέλη της οικογένειάς σας και αντιμετωπίστε τα προβλήματά τους με περισσότερο συναίσθημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε αυτά που νιώθετε με διάφορους τρόπους και θέστε τις βάσεις ώστε οι σχέσεις σας να είναι υγιείς. Ερχονται καινούργιες ανάγκες και υποχρεώσεις στο προσκήνιο, αλλάζοντας πολλά στην καθημερινότητά σας τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στον προσωπικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να έχετε ένα πιο ελεγχόμενο πρόγραμμα και να ασχολείστε περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Παράλληλα βρείτε τρόπους για να βελτιώσετε και την οικονομική κατάστασή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε σωστό οικονομικό προγραμματισμό, περιορίζοντας στο ελάχιστο την υπέρμετρη καταναλωτική μανία που σας πιάνει αρκετά συχνά. Προγραμματίστε περισσότερο την καθημερινότητά σας για να έχετε πιο σαφή αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ