Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα, γιατί κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές θα είναι παρακινδυνευμένες και δεν θα…

ΚΡΙΟΣ: Συναισθηματική φόρτιση θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό σας θέμα, που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δεν φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά χρειάζονται και όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε από πριν για την εγγύηση των κινήσεών σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Γεμάτος συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι ο μήνας σας, που θα φέρουν καινούργια ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια αλλά και άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, γίνετε πιο δραστήριοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί για να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό. Αισθητή θα είναι η βελτίωση στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τα οικογενειακά σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, εάν αυτό σάς ενδιαφέρει πραγματικά. Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν, προτού τα εμπιστευτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα, γιατί κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές θα είναι παρακινδυνευμένες και δεν θα αρμόζουν στο άτομό σας αλλά ούτε και στην προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ: Απευθυνθείτε στον σύντροφό σας για ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε. Θα βρείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνέχεια υποχωρήσεις για να διεκδικήσετε μια θέση που σας ανήκει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στραφείτε, αν χρειαστεί, προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Εάν μάλιστα κατορθώσετε να αποφύγετε γενικώς τις συζητήσεις, θα είναι υπέροχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά σας θέματα, ειδικά τώρα που θα σας ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι και η επικοινωνία σας θα ευνοείται. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτοι ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει άλλη μία φορά από δύσκολες καταστάσεις. Ερωτήματα του συναισθηματικού τομέα θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε τα οικονομικά σας ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία, που θα σας κουράσει και δεν θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε. Από τη μια, θα έχετε παρανοήσεις και, από την άλλη, θα κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...