Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σας και στις συνεργασίες σας με χιούμορ. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να…

ΚΡΙΟΣ: Η ζηλοφθονία των άλλων είναι τόσο ισχυρή που θα σας καταβάλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας σε συντονισμένες προσπάθειες που απαιτούν πειθαρχία. Ο καθημερινός ρυθμός σας εντείνεται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι το δυνατό χαρτί σας, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ο,τι και αν γίνει, παραμείνετε μεθοδικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια και οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σφραγίδα σας, είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχτείτε προκλήσεις. Οι εξελίξεις ενισχύουν τη σπουδαιότητα των άλλων, σε αντίθεση με τη δική σας προοπτική.

ΛΕΩΝ: Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει στασιμότητα, όμως η μόνη λύση είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρος την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα προκαλέσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να εμβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική και θα δείτε λαμπρά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργό και σταθερό ρυθμό, αλλά η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Δείξτε ότι ενδιαφέρεστε χωρίς να αναλάβετε περαιτέρω υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιοι διαπληκτισμοί στους οποίους θα εμπλακείτε οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε, λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκη προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά σε ό,τι αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σχέδιά σας και στις συνεργασίες σας με χιούμορ. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ